Had ik het maar….

Dit plaatje laat het aantal PLS zien wat je vandaag, op dag 97 na de Sacrifice Fase per Dollar kunt krijgen ipv die 10.000 in de voorinschrijvingsfase

Als ‘hadden’ komt is ‘hebben’ te laat.

Iedereen die op tijd over de aankondiging van het PULSECHAIN project heeft gehoord, heeft zich op tijd kunnen ‘inschrijven’ voor de uitgifte van de nieuwe Crypto ‘PLS‘ zodra deze wordt gelanceerd.

Wie dat niet heeft gedaan, zou het vandaag alsnog kunnen doen, maar moet daarvoor flink betalen. Tijdens de voorinschrijvingsfase (Sacrifice Phase) kwalificeerde je jezelf per dollarwaarde voor 10.000 PLS. Vandaag krijg je ‘slechts’ 112. Kortom, deze Crypto is nu dus ruim 90 keer duurder geworden.

Laatste kans

Er is nog hoop. Op 20 oktober eindigt definitief de inschrijvingen voor het Crypto Cursusjaar 2021-2022 aan Crypto Starter Academy.

Wat betekent dit voor de PLS-jagers?

Als je de hele cursus volgt, die € 5.000 kost en 40 lessen duurt, dan krijg je als onderdeel van het lesmateriaal 5.000.000 PLS. Je krijgt het dus alleen als je serieus aan de lessen (voor absolute beginners) deelneemt.

Als je vandaag voor 5 miljoen PLS zou willen inschrijven, dan zou je dat $ 44.642,85 gaan kosten!

Dat PLS qua koers ooit op minimaal 1 dollarcent zal komen, dat is voor de intimi een uitgemaakte zaak. 5 Miljoen PLS zou dan $ 50.000 waard worden.

Waarom doet CSA dat?

Crypto Starter Academy is opgericht om zoveel mogelijk mensen zich in te laten dekken tegen de financiële ellende die in de komende jaren onvermijdelijk op ons afkomt. Dat wordt ook tijdens de cursus uitgelegd.

Crypto Starter Academy roept haar cursisten ook op om zoveel mogelijk mensen met een deel van de winsten, die met Crypto kan worden gemaakt, in die slechte tijden te helpen.

Vandaar dat zij haar cursisten ook maximaal in staat stelt om grote winsten te maken. Zij geeft daarom ook 100% winst garantie aan haar cursisten.

Meld je aan zolang het nog kan

Dus als jij alsnog goedkoop aan PLS wilt komen en anderen ook graag helpt, meld je dan uiterlijk 20 oktober 2021 aan, want de cursus begint in de eerste week van November 2021.

Doe dat via deze link:
https://mailchi.mp/cryptostarter.nl/aanmelden-jaarprogramma-2021-2022-crypto-starter-academy

Als je meer wilt weten over CSA, ga dan naar:
http://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/blogs/

Kort vervolg op XRP Blog

In mijn vorige blog had ik niet duidelijk aangegeven waar die haat-liefde verhouding met XRP vandaan kwam. Ik gaf enigszins aan dat het kwam door de manipulatie van de koers door de oprichters. Maar de belangrijkste onderliggende gedachte heeft meer te maken met een puristischer kijk op Crypto.

Crypto is namelijk uitgevonden om los te komen van Overheden en Soevereine staten die bepalen wat ons geld feitelijk waard is.

Continue Reading

Haat/Liefde relatie met XRP

Met XRP heb ik een soort haat/liefde verhouding. Het is de eerste Crypto waarin ik, circa 4 jaar geleden, als beginnende Crypto-investeerder heb geïnvesteerd. Toen nog vanuit het idee dat het niet zo snel fout zou gaan omdat het specifiek voor de Bankenwereld was ontworpen. In het kort, Ripple (organisatie achter XRP) ontwierp een methode om banktransacties internationaal vele malen sneller af te handelen dan met de hedendaagse ouderwetse Swift methode. Via het Internet m.b.v. de Blockchaintechnologie.

Omdat ik toen nog heel erg sceptisch was tegenover alles dat met Crypto te maken had, wilde ik het Crypto-avontuur via XRP wel onderzoeken. Tot ik erachter kwam dat de prijs van XRP kunstmatig laag werd gehouden door de oprichters van Ripple, die meer dan 75% van alle inmiddels uitgegeven XRP in hun bezit hadden. Stelselmatig verkochten zij in de afgelopen jaren plukjes van hun XRP (vaak OTC), waardoor de koers niet zo sterk in beweging was als in 2017.

Totdat de SEC (soort AFM) in december jl. een rechtszaak aanspande tegen Ripple vanwege vermeende illegale praktijken, waaronder het manipuleren van de koers door die eerder genoemde verkopen van XRP door de directeuren/oprichters.

Continue Reading

Beursgenoteerde bedrijven zorgen voor Bitcoin adoptie. Waar wacht jij nog op?!

MicroStrategy kwam vorig jaar augustus in het nieuws als een roekeloos bedrijf, dat zijn dollars liever in Bitcoin omzette dan het op de bank te laten staan. Michael Saylor, CEO van MicroStrategy, zette Elon Musk (CEO Tesla) middels volgende tweet tot nadenken:

Wat deed de aandeelkoers van MicroStrategy na deze roekeloze actie?

De volgende grafiek geeft het in een notendop weer:

Continue Reading

Wat zijn Derivaten?

Derivaten – Bron: Investopedia

Derivaten worden ook wel ‘afgeleide producten’ genoemd. Derivaten vertegenwoordigen daarom geen directe contante waarde, maar ze ontlenen hun waarde aan de waarde van een ander product zoals obligaties, wisselkoersen, aandelen.

Een aandeel is dus geen derivaat, maar een optie op een aandeel wel. Derivaten worden gebruikt om risico’s af te dekken of om te speculeren.

De Derivatenmarkt is groter dan alle andere financiële markten bij elkaar opgeteld.

Waarom zijn Derivaten belangrijk?

Bitcoin is de eerste Crypto valuta en Blockchain, die in 2009 is gelanceerd. Als hedge (verzekeringspolis) tegen de mogelijk omvallende banken.

Bitcoin was toen geïntroduceerd om geld te vervangen. Dus als betaalmiddel. In de afgelopen 10 jaar heeft Bitcoin echter steeds nieuwe gedaanteverwisselingen ondergaan vanwege de stevige waarde ontwikkeling. Op dit moment wordt het gewaardeerd als Asset Class “Store of Value”, zoals Goud dat ook is. Een oppotmiddel die op de lange termijn alleen maar in waarde blijft toenemen.

Op enig moment wordt Bitcoin te duur voor de ‘gewone man’. Dan zal er een derivaat voor worden aangeboden. De ETF (Exchange Traded Fund) lijkt daarvoor het meest geschikt.

Ethereum is Dé Derivaten Platform bij uitstek

Net zoals Bitcoin meerdere gedaanteverwisselingen heeft ondergaan, zo is Ethereum ook geëvolueerd en zal het blijven evolueren. Versie 2 van Ethereum is in de maak, maar voor dat het zover is zal de huidige implementatie van Ethereum als Ecosysteem dienen voor vele financiële producten in Crypto.

Ethereum Ecosysteem

HEX is natuurlijk een exponent, van het Ethereum Ecosysteem. HEX is de eerste Termijnspaarrekening op de Blockchain en maakt handig gebruik van de smartcontract-technologie in Ethereum en de Liquidity Providers en Decentrale Exchanges die op Ethereum zijn gebouwd. HEX is overigens geen derivaat, maar een echt financieel product en dienst.

Een beter voorbeeld van een derivaat is het beleggen in vastgoed en dat via een Crypto token in de markt zetten. De sky is the limit. In principe is elke traditionele derivaat in een decentrale Crypto markt te realiseren, waarmee de tussenhandel kan worden uitgeschakeld en de winsten direct bij de Crypto investeerder terecht komen.

De Schuldenberg

Er zijn meerdere redenen waarom jij je zou moeten verdiepen in Crypto valuta. Één van die redenen is het feit dat een recessie onvermijdelijk is. Als je op deze website in de Macro Economie categorie kijkt, dan zie je meerdere blogs die een inkijk geven in onze lokale en globale economie. En dat is niet best!

Het volgend filmpje is geproduceerd door George Gammon in oktober 2019. Dus lang vóórdat de Corona virus bekend was. Hierin beschrijft hij de ingrediënten op basis waarvan hij verwacht dat de aanstaande recessie vele malen zwaarder zal zijn dan de recessie in 2008/2009.

Continue Reading