De Pieken en Dalen van HEX

De Pieken en Dalen van HEX in 6 maanden sinds zijn geboorte.

HEX is ‘designed’ om 10.000x in prijs te stijgen. Dat is 1.000.000%! De geestelijke vader van HEX, Richard Heart, verwacht dat hier ca 2,5 jaar voor nodig.

Dat gaat natuurlijk niet in 1 rechte lijn omhoog. Dat HEX zich net zo gedraagt als elke andere Crypto munt is daarom te verwachten. Dus met pieken en dalen. Lees hieronder hoe HEX binnen 5 maanden meer dan 100x in waarde is gestegen.

Continue Reading

Hoe kom ik het goedkoopst aan HEX? (tot 17/11/2020)

Het aantal Crypto Exchanges, dat HEX aanbiedt, groeit gestaag. Winsten van meer dan 80% is mogelijk gebleken in de afgelopen weken. Dat komt door de relatief lage handelsvolumes. Je kan dan net zo snel weer op 80% verlies zitten.

De manier waarop je eigenlijk nooit teveel betaalt, is om HEX bij de bron aan te schaffen. Dan ben jij de muntenfabriek en blijven de aanmaakkosten beperkt tot transactiekosten op de Ethereum Blockchain. Meestal zo’n $ 0,03 tot $ 0,10 per transactie. (update 6-11-2020: de kosten kunnen nu tussen $ 0,10 en $ 5 bedragen t.g.v. de hogere Ethereum koers en toename van netwerkactiviteiten op de blockchain. Dus doe het niet voor kleine bedragen. De kosten zijn even hoog bij een investering van $ 25 als bij $ 10.000)

Hoe doe je dat?

Continue Reading

Sloppy Success is Better Than Perfect Mediocrity

Time Spent On Trying To Be Perfect is Time Wasted

De eerste video’s, die voor de instructies zijn opgenomen, waren gedaan met een verkeerde microfoon. Vandaar dat sommige gedeeltes onduidelijk zijn te verstaan.

Alex Mandossian, een groot Marketeer, heeft mij ooit de volgende woorden geleerd: “Sloppy Success is Better Than Perfect Mediocrity

Continue Reading

Wat is Metamask?

Metamask is een Crypto Wallet, speciaal bedoeld voor betalingen in Ethereum gebaseerde Applicaties en Transacties.

HEX is gebouwd op het Ethereum Framework, waardoor het project relatief snel kon worden ontwikkeld. Men hoefde immers niet eerst een eigen Blockchain te ontwikkelen.

Continue Reading