Crypto? Dat is Écht Niets voor mij!

Vrijwel iedereen, die ik vertel wat de potentie is van Crypto reageert met: “Crypto? Dát is écht niets voor mij! Dat is véél te moeilijk!” of “Dáár ben ik véél te ‘blond’ voor!” of “Daar heb ik geen tijd voor!”.

Ik vind het typisch dat vooroordelen mensen tot automatische reacties bewegen, zonder eerst te luisteren naar de redenen waarom ik denk dat Crypto voor heel veel mensen dé oplossing is tegen de naderende financiële crisis.

Continue Reading

Hoe hongerig ben jij (nog)?

Ben jij hongerig genoeg om te overleven?

Repareer je dak als de zon schijnt. Bewaar een appeltje voor de dorst. Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen.

Dit zijn enkele willekeurige statements die niet zomaar uit de lucht komen vallen.

In de volgende video neemt Patrick Bet-David je kort mee terug in de tijd. Van 1.000 jaar geleden, via 100 jaar geleden naar nu. Wat is er sindsdien veranderd? Heel veel! Waarom blijven we dan toch steeds hetzelfde doen? Terwijl je nu meer dan ooit mogelijkheden hebt om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van de volgende crisis.

Luister naar wat hij te zeggen heeft. Ik vind het zeer inspirerend!

Continue Reading

Wat kan jij Geloven?

Rijke mensen zijn slecht. Geld is de wortel van alle kwaad. Als je voor een dubbeltje geboren bent, dan word je nooit een kwartje.

Het is maar net wat je bereid bent te geloven.

De Waarheid is dat we ons Leven leven door de bril van onze Overtuigingen. Hoe kan het ook anders? Want wat je gelooft is waar!

Continue Reading

Denk Lange Termijn

Litecoin Rollercoaster

Als je nieuw bent op het gebied van Crypto investeringen, dan zou je voorzichtig de markt moeten verkennen. Immers, als je ‘jouw’ markt kent dan ken je alle gevaren en kansen.

Crypto valuta bestaat slechts ca 10 jaar, in tegenstelling tot Fiat Valuta zoals de Dollar en EURO.

Dus strategieën, waarmee je de kansen op succes verhoogt, bestaan ook niet zo lang. Kijk daarom eerst de kat uit de boom. Onderzoek alles, maar pas toe wat het beste bij jou past.

Continue Reading

Sloppy Success is Better Than Perfect Mediocrity

Time Spent On Trying To Be Perfect is Time Wasted

De eerste video’s, die voor de instructies zijn opgenomen, waren gedaan met een verkeerde microfoon. Vandaar dat sommige gedeeltes onduidelijk zijn te verstaan.

Alex Mandossian, een groot Marketeer, heeft mij ooit de volgende woorden geleerd: “Sloppy Success is Better Than Perfect Mediocrity

Continue Reading