2021 Top 50 Crypto

Top 50

DISCLAIMER

Niets in dit bericht is financieel advies, maar is puur gedeeld voor educatieve doeleinden. Doe dus zelf onderzoek.

De Crypto die ik hieronder tip voor 2021 zijn in alfabetische volgorde weergegeven, behalve de nummer 1 die voor mij onbetwist is. Ik geef verder geen onderbouwing waarom ik deze Crypto heb gekozen, maar nodig je uit om zelf te onderzoeken welke Crypto uit deze top 50 voor jou de moeite waard zijn om in te investeren. Wellicht ken je sommige Crypto nog niet. Laat dat dan juist een reden zijn om de fundamentals van die Crypto te onderzoeken.

Minstens 10 Crypto uit deze Top 50 gaan in 2021 100 tot 1000% rendement opleveren. Minstens 2 gaan meer dan 1000% winst opleveren ten opzichte van de koers van vandaag (2 januari 2021).

Continue Reading

Voorbeeld Technische Analyse

previous arrow
next arrow
Slider

Met technische analyses trek je lijnen langs opmerkelijke punten. Het doel daarvan is om tot een voorspelling te komen. Let op: Dat betekent dus niet dat de voorspellingen uit hoeven te komen. Het zorgt voor focus.

Continue Reading

Litecoin Winsten (2020Q1)

previous arrow
next arrow
Slider

Op basis van onze informatie, en bronnen die wij in de komende maanden misschien gaan delen, verwachten wij dat de koers van Litecoin (vandaag ca € 46) binnen een maand gaat verdubbelen.

Vóórdat je überhaupt overweegt om je spaargeld (wat je kunt missen) te gebruiken om in Crypto te stappen, verdiep je dan eerst in strategieën, of wordt lid van een investeringsclub die aantoonbaar goede informatie deelt.

Continue Reading

Denk Lange Termijn

Litecoin Rollercoaster

Als je nieuw bent op het gebied van Crypto investeringen, dan zou je voorzichtig de markt moeten verkennen. Immers, als je ‘jouw’ markt kent dan ken je alle gevaren en kansen.

Crypto valuta bestaat slechts ca 10 jaar, in tegenstelling tot Fiat Valuta zoals de Dollar en EURO.

Dus strategieën, waarmee je de kansen op succes verhoogt, bestaan ook niet zo lang. Kijk daarom eerst de kat uit de boom. Onderzoek alles, maar pas toe wat het beste bij jou past.

Continue Reading