Had ik het maar….

Dit plaatje laat het aantal PLS zien wat je vandaag, op dag 97 na de Sacrifice Fase per Dollar kunt krijgen ipv die 10.000 in de voorinschrijvingsfase

Als ‘hadden’ komt is ‘hebben’ te laat.

Iedereen die op tijd over de aankondiging van het PULSECHAIN project heeft gehoord, heeft zich op tijd kunnen ‘inschrijven’ voor de uitgifte van de nieuwe Crypto ‘PLS‘ zodra deze wordt gelanceerd.

Wie dat niet heeft gedaan, zou het vandaag alsnog kunnen doen, maar moet daarvoor flink betalen. Tijdens de voorinschrijvingsfase (Sacrifice Phase) kwalificeerde je jezelf per dollarwaarde voor 10.000 PLS. Vandaag krijg je ‘slechts’ 112. Kortom, deze Crypto is nu dus ruim 90 keer duurder geworden.

Laatste kans

Er is nog hoop. Op 20 oktober eindigt definitief de inschrijvingen voor het Crypto Cursusjaar 2021-2022 aan Crypto Starter Academy.

Wat betekent dit voor de PLS-jagers?

Als je de hele cursus volgt, die € 5.000 kost en 40 lessen duurt, dan krijg je als onderdeel van het lesmateriaal 5.000.000 PLS. Je krijgt het dus alleen als je serieus aan de lessen (voor absolute beginners) deelneemt.

Als je vandaag voor 5 miljoen PLS zou willen inschrijven, dan zou je dat $ 44.642,85 gaan kosten!

Dat PLS qua koers ooit op minimaal 1 dollarcent zal komen, dat is voor de intimi een uitgemaakte zaak. 5 Miljoen PLS zou dan $ 50.000 waard worden.

Waarom doet CSA dat?

Crypto Starter Academy is opgericht om zoveel mogelijk mensen zich in te laten dekken tegen de financiële ellende die in de komende jaren onvermijdelijk op ons afkomt. Dat wordt ook tijdens de cursus uitgelegd.

Crypto Starter Academy roept haar cursisten ook op om zoveel mogelijk mensen met een deel van de winsten, die met Crypto kan worden gemaakt, in die slechte tijden te helpen.

Vandaar dat zij haar cursisten ook maximaal in staat stelt om grote winsten te maken. Zij geeft daarom ook 100% winst garantie aan haar cursisten.

Meld je aan zolang het nog kan

Dus als jij alsnog goedkoop aan PLS wilt komen en anderen ook graag helpt, meld je dan uiterlijk 20 oktober 2021 aan, want de cursus begint in de eerste week van November 2021.

Doe dat via deze link:
https://mailchi.mp/cryptostarter.nl/aanmelden-jaarprogramma-2021-2022-crypto-starter-academy

Als je meer wilt weten over CSA, ga dan naar:
http://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/blogs/

Wanneer HEX op $1?

Vorig jaar, toen HEX heel lang onder $ 0,01 bivakkeerde, mijmerden we over het moment waarop HEX $ 1 zou bereiken. Dán zou het meer dan 100x (dat is 10.000%) in waarde zijn gestegen.

Vóór Big Pay Day (20 november 2020) heb ik de gele lijn getrokken als tegenhanger van de witte lijn, die Richard Heart als een ‘random line’ had gedeeld.

Op het moment van ‘tekenen’ was de eerste gele pijl (links) voor het eerst weer boven mijn gele conservatieve lijn uitgekomen. Daarna is koers lange tijd onder mijn lijn gebleven. Dus ook veel lager onder de witte lijn van Richard Heart.

Nu de koers in de afgelopen week opnieuw de gele lijn opwaarts is doorbroken, neemt het vertrouwen toe dat HEX dit jaar echt $ 1 grens gaat passeren. Op zijn vroegst op 9 november 2021! En als het weer 70 dagen later gebeurt dan ik ‘denk’, dan gebeurt het op 18 januari 2022. Ruim 2 jaar na de laagste koers die HEX op 5 januari 2020 bereikte.

Ik zet echter hoog in op een $ 1 koers per HEX vóór 1 december 2021.

Als je denkt dat je te laat bent om in te stappen in HEX, lees dan dit bericht van Crypto Starter Academy: BEN IK TE LAAT?

Want wat voor Bitcoin geldt, geldt helemaal voor HEX!

PS: als je vóór 18 oktober 2021 op die link hebt geklikt, dan was je nog op tijd om aan de nieuwe Cursus deel te nemen waar elke cursist miljoenen PULSE kan ontvangen als onderdeel van het huiswerk.