DeFi Decentralized Finance

DeFi staat voor Decentralized Finance, wat weer voor gedecentraliseerde financiële producten op de Blockchain staat.

5 jaar na het lanceren van Ethereum als Project zijn we inmiddels in staat om verschillende financiële producten op de Blockchain aan te schaffen, zonder tussenkomst van Banken of andere financiële instellingen.

De verwachting is dat ze in de komende 5 jaar tot volwassen producten zullen uitgroeien. Net als met Facebook en Google tijdens de opkomst van het Internet, ben je de ‘meute’ ver voor als jij je nu verdiept in de toegevoegde waarde en de potentie van Ethereum (eth) en aanverwante Crypto munten zoals HEX (hex), Chainlink (link), Maker (mkr) en Kybernet (knc).

Als je ze nu zou aanschaffen (geen financieel advies!) dan kan het over 5 jaar (net als Facebook en Google pas na 20 jaar) wel 100 tot 10.000 keer meer waard zijn! Klinkt dit onwaarschijnlijk? Bitcoin was op 17 december 2017 $ 19.666 waard. Dat is 1.966.600 keer de waarde van $ 0,01 wat Bitcoin ooit waard was. Dus als 1,9 miljoen keer waarde toename mogelijk was, dan moet slechts 10.000x prima te doen zijn! De tijd zal het leren, maar DeFi gaat een multi-trillion markt worden wat vrijwel niemand nu voor mogelijk houdt.

Lees in deze blog hoe DeFi past in het Crypto Ethereum Ecosysteem en dat we ons daarmee in een pril stadium bevinden. Er is dus ruimte voor exponentiële groei:

Ethereum is de basis waarop de bovenliggende producten op elkaar zijn gebouwd

Leave a Response