De T-Share prijs blijft oneindig doorstijgen, wat de koers van HEX uiteindelijk blijft opdrijven

De HEX T-Share prijs wordt telkens opnieuw berekend wanneer iemand, ergens ter wereld, zijn HEX stake beëindigt. Merk op dat in bovenstaand voorspellingsmodel men verwachtte dat na de Big Pay Day (BPD), de T-Share-prijs lager zou zijn.

In de praktijk hebben veel meer stakers hun stake (vroegtijdig) beëindigd. Dit heeft voor een explosie in de T-Share prijs gezorgd, die nu dus elk moment van de dag steeds duurder wordt. De T-Share prijs zorgt er uiteindelijk voor dat de HEX koers blijft stijgen, zoals de Bitcoin ‘halving‘ dat – om de 4 jaar – met de Bitcoin koers doet.

Als je dit snapt, dan weet je dat je beter meer HEX kunt kopen en langer moet vastzetten om maximaal voordeel uit de T-Share prijs te halen. Immers, hoe meer T-Shares je hebt, des te meer HEX krijg je elke dag passief bijgeschreven per T-Share!

Vandaag staat de T-Share prijs op $ 131,29. Een jaar geleden stond de prijs van een T-Share op $ 0,74. De T-Share is sindsdien dus ruim 177x duurder geworden. Je hebt T-Shares nodig om je passieve inkomen te realiseren. Momenteel ontvang je 5,78 HEX per T-Share per dag. Dus als je 100 T-Shares hebt, ontvang je 578 HEX per dag! HEX wordt ooit $ 1 per HEX waard. Dat zou dan $ 578 per dag aan passief inkomen zijn.

Crypto Starter Academy

Als je meer van Crypto wilt weten of meer over HEX, meld je dan aan via cryptokoudwatervrees.nl. Crypto Starter Academy, die vanaf februari haar (virtuele) deuren opent, geeft online Introductiecursussen. Waarin je leert wat Crypto is en waarom de winstverwachtingen in Crypto van 500% en veel meer mogelijk is, binnen 12 – 24 maanden.

Meld je vrijblijvend aan via cryptokoudwatervrees.nl.

0 Comments

 1. Hung Tran Beantwoorden

  T-shares is slechts een manier van stake-rente berekenen. Aan het einde van elke stake ben je je T-shares kwijt en heb je HEX daarvoor terug. De inflatie blijft gelijk elk jaar. Dat is iets heel anders dan de halving bij bitcoin waar de inflatie halveert.

  De prijs van T-shares doet verder niet ter zake voor de HEX koers. Wat het wel doet, is er voor zorgen dat het bijvoorbeeld meer oplevert om nu voor 10 jaar 1000 HEX te staken dan nu voor 5 jaar 1000 HEX te staken en na deze 5 jaar weer opnieuw de 1000 HEX plus stake-opbrengsten voor 5 jaar te staken.

  • Reinier

   Reinier Beantwoorden

   Daar heb je inderdaad een punt. Het is niet helemaal te vergelijken. Feit blijft wel dat bij elke end-stake de T-Share prijs omhoog gaat. Waardoor een virtuele ‘schaarste’ in T-Shares ontstaat. Daarmee bedoel ik niet dat net als bij Bitcoin het een keer ophoudt, maar dat het steeds duurder wordt om aan T-Shares te komen. Aangezien het aantal T-Shares bepaalt hoeveel HEX je dagelijks krijgt bijgeschreven (soort van inflatiecorrectie) is het zaak dat je zo goedkoop mogelijk aan je HEX komt (buy the dip) en dan zo lang mogelijk vastzet. Zolang de dips worden gekocht, zal de prijs worden opgedreven. In tegenstelling tot de miners bij Bitcoin, worden de stakers in HEX daarmee extra beloond. Een vroege miner verliest immers altijd van een latere miner met nieuwer en sneller hardware. Een vroege staker in HEX wordt daarentegen beloond voor zijn vertrouwen in het HEX product. Overigens is bij HEX de inflatie maximaal 3,96% en wordt het pas ervaren bij de endstake. Bitcoin had in zijn eerste jaar meer dan 200% inflatie. HEX minder dan 3,96%.

   Overigens overweeg ik n.a.v. jouw reactie de blogtekst aan te passen, maar laat jouw reactie en deze voorlopig staan totdat ik de tekst heb aangepast.

 2. Marco Verschuren Beantwoorden

  Hoi reinier,

  Enig idee hoe de Nederlandse belastingdienst aankijkt tegen gestakete HEX? De HEX is dan immers ‘verbrand’ en bestaan officieel niet meer. Betekent dat nu dat de waarde niet bepaald kan worden wat de belasting betreft of moet je gewoon de waarde van je gestakete HEX bag opgeven aan het einde van dit jaar? Dat is nogal een verschil. In het eerste geval bestaat je HEX dus niet zolang de stake loopt dat. Vraag me af hoe meneer Tax daarover denkt

  • Reinier

   Reinier Beantwoorden

   Hoi Marco. Helaas mag ik daar geen antwoord op geven. Ik ben geen financieel adviseur en geen belastingadviseur. Maar persoonlijk zou ik een uitspraak van de Belastingdienst voor de rechter uitvechten, als ik belasting zou moeten betalen over Crypto die ik niet bezit (staked HEX dus).

Leave a Response

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.