Bitcoin Resolutie -- Miami Burgemeester (12 februari 2021)

Het is zover. De eerste gemeente ter wereld, of in ieder geval in de VS, omarmt Bitcoin. Het wordt daar gebruikt om salarissen (deels) mee te betalen van gemeentemedewerkers, maar ook gemeente leges en andere belastingen.

Na aankondigingen van onder andere PayPal en Mastercard. die betalingen met Crypto gaan accepteren, maar ook na de aanschaf van ca 1,5 miljard dollar aan Bitcoin door de grootste autofabrikant ter wereld (Tesla), is de Miami gemeenschap een betaalmiddel rijker t.w. Bitcoin.

Zie hier de aankondiging van de burgemeester uit Miami dat op 12 februari via Twitter is verspreid:

Crypto Starter Academy

Nu Crypto steeds meer wordt geaccepteerd, en een redmiddel is tegen de toenemende geldontwaarding (geld wordt nog steeds massaal bijgedrukt zonder een onderliggend waardevast waardemiddel zoals goud) zou iedereen zijn spaargeld in een veiliger Crypto moeten wegzetten om de impact van de onvermijdelijke (hyper)inflatie te verzachten.

Crypto Starter Academy gaat vanaf maart 2021 informatiecurssussen en beginnerscursussen m.b.t. Crypto valuta geven, zodat iedereen -- van jong tot oud -- zelfstandig moet kunnen omgaan met Cryptovaluta.

Hou deze site en blogs in de gaten. Zodra de inschrijvingen mogelijk zijn, zal in deze blog en op deze website een aanmeld link verschijnen.

Leave a Response