Vandaag gaat Coinbase, één van de grootste Cryptohandelsbeurzen, naar de beurs. De verwachting is dat met deze beursgang $ 100 miljard wordt opgehaald.

Parallellen met de Internet Adoptie

Coinbase is één van de meest gebruikersvriendelijke Crypto handelsbeurzen en heeft meer dan 1700 medewerkers wereldwijd om hun klanten te bedienen. Hun belangrijkste doel is om Crypto laagdrempelig aan te bieden aan de beginnende Crypto investeerder. Gebruik de volgende link als je bij hen een account wil aanmaken en voor $ 10 gratis Crypto wilt aanschaffen: https://bit.ly/2ORrLym

Waarom breng ik deze beursgang onder jullie aandacht?

Tot 1994 bestond het Internet zoals we dat nu kennen helemaal niet. Het Internet was primair een communicatiemiddel tussen Universiteiten en studenten.

Het communiceren ging zoals we dat in het begin ook met het DOS operatingssysteem deden. Met behulp van commando’s. Microsoft bedacht Windows (en daarvoor PS2 voor IBM) waardoor je intuïtiever kon navigeren tussen je bestanden en je programma’s. Het werd laagdrempeliger, waardoor de adoptiegraad van PC’s in het bedrijfsleven snel omhoog ging.

In 1994 lanceerde Marc Andreessen de Internetbrowser, die Netscape heette. Dankzij Netscape nam de adoptiegraad van Internet een grote vlucht en werd het Internet steeds meer en meer ingezet voor commerciële doeleinden.

Wat Microsoft deed met Windows en Marc Andreessen deed met Netscape, dat is wat Coinbase doet voor de wereldwijde adoptie van Crypto. Geen advies, maar bij deze potentie hoef ik niet lang na te denken over de aanschaf van Coinbase aandelen. Vergelijk het met de kansen die we allemaal hebben laten liggen bij Microsoft, Apple, Google, Facebook en Amazon.com toen zij de beurs opgingen. Een $ 1000 investering in Apple in 1982, zou nu minstens 295.000% winst betekenen. Dat is een opbrengst van 2.950x van de inleg wat dus $ 2.950.000 zou opleveren.

Saillant detail is dat Marc Andreessen ook in het bestuur zit van Coinbase.

Waarom breng ik dit onder jullie aandacht?

Niet per sé om de aanschaf van Coinbase aandelen te promoten. Maar belangrijker nog, om te benadrukken dat dit pas het begin is van een volgende Crypto fase. Een fase waarin de waarde van verschillende Cryptomunten harder zal stijgen dan de koersen van aandelen ooit hebben gedaan. Nu meer dan ooit zijn de omstandigheden enorm gunstig om grote winsten te kunnen boeken met Crypto. Maar hoe begin je?

Daar kom ik dan om de hoek kijken. Zoals sommigen van jullie weten was ik voornemens om vanaf april 2021 Crypto cursussen aan te bieden via mijn nieuwe opleidingscentrum Crypto Starter Academy (CSA).

Echter, het blijkt in Nederland onmogelijk om een bankrekening te openen als je openlijk aangeeft dat je het gebruikt voor Crypto doeleinden. Daarom werken de betaalmodules nog niet en kan de website nog niet live gaan.

Laat ik mij daardoor uit het veld slaan?

Ondertussen bewandel ik een andere weg om alsnog een bankrekening te kunnen koppelen aan de CSA website.

Tot die tijd introduceer ik een soort van ‘try-out’ periode, waarin mijn Introductiecursussen met 50% korting worden aangeboden. Je moet je daarvoor aanmelden via de knop onderaan deze pagina. Als je bent ingeschreven én de bijbehorende Tikkie hebt betaald, dan krijg je toegang tot een besloten membershipsite, waarin je jezelf kunt voorbereiden op de 2,5 uur durende introductiecursus, die anders 8 uur zou duren.

Aangezien tijd een schaars goed is heb ik ervoor gekozen om een deel van de cursus in de vorm van huiswerk aan te bieden. Hoe serieuzer je dat huiswerk doet, des te meer zal je daarna aan de Introductiecursus hebben.

Herhaling is de kracht van reclame. Daarom zal tijdens de Introductiecursus een deel van het huiswerk opnieuw worden behandeld. Je moet immers weten waarom Crypto is uitgevonden en welke strategieën er zijn om het risico op verlies van jouw investeringen zoveel mogelijk te voorkomen. Je gaat onder andere leren waarom investeren in Crypto een heel goed idee is. Je hoort dan ook welke vervolgcursussen je nodig hebt als je in de komende 12 maanden meer dan 200% – 500% winst in Crypto zou willen maken. Dan leer je ook wat asymmetrische risico’s zijn, hoe je riskmanagement kan toepassen en dat investeren in Crypto zeer risicovol is als je niet weet wat je doet. Er wordt geen financieel advies gegeven. Sterker, we benadrukken dat elke vorm van investering grote risico’s met zich brengt en dat je alles kwijt kunt raken. Investeer dus alleen met geld dat je kunt missen en helemaal kwijt kunt raken.

De eerste stap richting Crypto is echter “Investeren in jezelf door waarheden en onwaarheden over Crypto te bestuderen”. De kortste weg is via de introductiecursus, die je via de volgende knop met 50% korting kunt volgen.

Leave a Response