Het blijft koffiedik kijken voor wat betreft de koersontwikkeling van HEX. In het volgend plaatje geef ik 2 kijkrichtingen waarin de HEX koers zich kan bewegen in de komende maanden, op weg naar $1 per HEX!

Het wordt nu iets lastiger om de koers te voorspellen omdat er nieuwe krachten in het spel zijn gekomen.

PULSECHAIN kan de boel namelijk versnellen. Mijn eerdere verwachting was dat de uitbraak in juli 2021 (rode lijn) gaat plaatsvinden, maar volgende week gaan we horen wat PULSE en HEX-p (de HEX variant op PULSE) aan ‘gametheory’ meekrijgen. Richard Heart kennende, wordt het een mooi marketingverhaal, op het gevaar af dat het weer als SCAM wordt bestempeld. Dat heeft HEX overigens niet kunnen weerhouden van een groei van meer dan 448x (44.800%!) in 456 dagen! Ik verwacht na de aankondiging van Richard Heart (eind van de maand), dat HEX weer naar een volgende niveau klimt. In mei (gele lijn) al ipv juli 2021!

Wat is PULSE CHAIN?

Voor wie het nog niet weet, dit is wat er zeker gaat gebeuren en waarom:

 1. er komt een kopie van Ethereum Blockchain (fork)
 2. die Blockchain gaat werken op basis van Proof of Stake (lage gasfee) ipv Proof of Work (=extreem hoge gas fee/transactiekosten)
 3. er wordt een momentopname (snapshot) gemaakt, waarbij alle HEX op de huidige Ethereum Blockchain worden gedupliceerd naar de nieuwe PULSECHAIN Blockchain, zodat elke HEX bezitter ineens 2 keer zoveel HEX bezit.
 4. er komt een nieuwe Crypto munt of Token (wrapped) die PULSE gaat heten en dezelfde functie krijgt als ETH (Ether) op Ethereum.

Wat niet zeker is, maar waarover ik zo mijn ideeën heb:

 1. de waarde van HEX op PULSECHAIN zal afwijken van de waarde van HEX op Ethereum Blockchain
 2. omdat de gasfees op PULSECHAIN zeer laag zullen zijn, zal er veel meer worden gehandeld en gestaked/endstaked.
 3. hierdoor zal de prijs van de T-Share heel snel omhoog gaan. In de huidige HEX is het binnen 1,5 jaar gegaan van $ 0,60 naar $ 374,56 (=624x!). Ik verwacht dat de T-Share prijs op PULSE dus veel sneller die 600X gaat halen
 4. omdat op de huidige Ethereum blockchain hoge gasfees moeten worden betaald zullen alleen grote investeerders (whales) op de ‘oude’ HEX omgeving blijven. Immers, als een transactie meer dan $ 300 kost (ipv $ 0,10 ooit), dan maakt het voor die whales niet zoveel uit als zij $ 10.000 aan HEX waarde omzetten naar ETH of USDC.
 5. ik verwacht daarom ook dat kleine stakes niet meer zullen worden ge-endstaked op de huidige Ethereum blockchain. Het resultaat is dat die verzuimboetes dan ook naar de grotere whales blijven gaan.
 6. hierom verwacht ik dat de koersontwikkeling van de oude HEX langzamer zal gaan en de koers van de nieuwe HEX (ik noem het voor het gemak HEX-p) sneller, EN dat op een bepaald moment HEX-p meer waard zal worden dan HEX.
 7. Als Richard Heart de snapshot nu nog niet heeft gemaakt en volgende week aankondigt dat hij dat op bijvoorbeeld 1 juli 2021 gaat doen, dan verwacht ik dat in de komende weken en maanden heel veel HEX zal worden bijgekocht, wat de prijs van HEX vervolgens zal opdrijven volgens mijn gele lijn hierboven. Immers, na die snapshot bezit je ook daarvan 2 keer zoveel.
 8. de verwachting is dat PULSECHAIN over 4-6 maanden live gaat. Echter niet eerder dan wanneer het zo goed als 100% foutvrij werkt.
 9. Hoewel de waarde van beide HEX versies onvoorspelbaar is, zal m.i. de som van beide waarden hoger uitvallen dan wanneer je over 1 HEX versie zou blijven beschikken.

Fingers crossed. We gaan een mooie HEX periode tegemoet.

Leave a Response