In mijn vorige blog had ik niet duidelijk aangegeven waar die haat-liefde verhouding met XRP vandaan kwam. Ik gaf enigszins aan dat het kwam door de manipulatie van de koers door de oprichters. Maar de belangrijkste onderliggende gedachte heeft meer te maken met een puristischer kijk op Crypto.

Crypto is namelijk uitgevonden om los te komen van Overheden en Soevereine staten die bepalen wat ons geld feitelijk waard is.

Daarom kan mijns inziens iets pas als ‘echte’ Crypto worden gezien als het onaantastbaar is vanuit Overheidswege en je beschermt tegen de grote manipulatoren achter de schermen. Een eerste eis is dan dat niets van dat Crypto een ‘centrale’ karakter mag hebben. Aangezien XRP is uitgegeven door een commercieel bedrijf, Ripple Labs Inc – en het netwerk door hen wordt beheerd – kan het vanuit Overheidswege van de ene op de andere dag worden afgesloten. Elk bedrijf dat vervolgens XRP in zijn bezit heeft zou dan ook kunnen worden vervolgd als de ‘Overheid’ daar aanleiding toe ziet.

Daarom is XRP in mijn ogen geen echte Crypto zoals Crypto is bedoeld. Als ‘hedge’ tegen het falend financieel systeem. Als hedge tegen Overheidbemoeienis. En als hedge tegen de zakkenvullers, die ‘Banken’ heten.

Don’t Hate it! Don’t Date it! Just Trade it!

Dat gezegd hebbende, interesseert het mij geen donder of iets al dan niet een echte Crypto is. Als er miljoenen mensen in die ‘asset’ geloven en er waarde aan koppelen, dan zijn er altijd koers-schommelingen waar je profijt van kunt hebben.

In de vorige XRP-blog (https://bit.ly/2QAOtLN) legde ik al uit dat zich een winstgevende situatie aandiende, gebaseerd op Technische Analyse.

In het volgend plaatje kan je zien dat binnen 2 dagen na mijn vorige blog al meer dan 30% winst kon worden gemaakt. Mijn ‘target’ zit op 207% winst, maar ik zal tussentijds zeker winst gaan nemen tot de absolute top qua koerswinst is bereikt.

DYOR

DYOR, ofwel Do Your Own Research! “Onderzoek alles en behoud het goede” legde ik mijn studenten van de MindPower University regelmatig uit. Laat je niets wijs maken en loop niet achter de meute aan. Op het gevaar af dat ik ook in de hoek van de ‘Complot denkers’ wordt gezet, geef ik je in overweging om eens na te denken over hoe jouw leven zich sinds jouw geboorte heeft ontwikkeld. Nam je alles voor waar aan wat in de schoolboeken stonden? Geloofde jij jouw ouders onvoorwaardelijk en volgde jij hen in alles waarin zij geloofden?

Vaak is dat namelijk het geval. Van religieuze keuzes (Katholiek, Protestant, Islam, etc) tot politieke keuzes (CDA-gezin, PvdA gezin, VVD-gezin, etc).

Met betrekking tot geld, ons middel om absolute vrijheid te kunnen ervaren, worden we vanaf onze geboorte voorgelogen. We leren op school niet eens wat het is, hoe het ontstaat en hoe je ‘het systeem’ kunt verslaan. Het Geldsysteem is immers een middel om ons te manipuleren. Ga maar na. Als je langdurig te weinig geld hebt om te kunnen overleven, dan kunnen sommige mensen tot waanzin worden gedreven. Huwelijken gaan eraan kapot en anderen kiezen voor nóg drastischer maatregelen.

Terwijl als je het goed beschouwt, Geld gebakken lucht is. Er wordt nu dagelijks miljarden Dollars en EURO’s bijgedrukt, terwijl er niets tegenover staat. Dan kan het niet anders dan dat er een totale ineenstorting van het ‘Systeem’ plaats vindt. Vroeger of later. 100% zeker dat COVID-19 dan als oorzaak wordt genoemd, terwijl het ‘slechts’ een katalysator is.

CRYPTO is dan jouw wildcard om beter uit die ‘strijd’ te komen

Dát is de belangrijkste reden waarom ik Crypto Starter Academy heb opgericht. Elders op deze site kan je een link vinden waarmee je jezelf op de wachtlijst kunt plaatsen om meer over Crypto en het bovenstaande te leren. Tijdelijk met 50% korting. Doe er je voordeel mee! (of blijf je volgzaam achter de meute aanlopen?)

Leave a Response

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.