HEX werd in 2019 door Richard Heart via een briljant Marketing Strategie aangeboden. Het had alle schijn van een SCAM, omdat het leek op een Piramidespel, Ponzi en MLM benadering. Veel schreeuwende teksten, die vele haters uitnodigden om HEX en Richard Heart aan de schandpaal te nagelen.

Zogenaamde Kenners voorspelden dat het geen lang leven zou zijn beschoren…

Fast Forward 456 dagen

456 dagen later blijkt HEX 448 keer in waarde te zijn gestegen. Dat is meer dan 44.000%!!!! Dus elke $ 100, die je tijdens de laagste dip zou hebben ingelegd in HEX, zou 456 dagen later $ 44.800 opleveren!

HEX nadeel wordt voordeel

Elders op deze site heb ik al aangegeven dat er krachten spelen die projecten zoals HEX alsnog willen benadelen. In 1 van de video’s op deze site kon je zien dat een aanschaf van HEX op het Ethereum Blockchain enkele centen kostten tot maximaal $ 0,35 per transactie. Vandaag de dag kan zo’n transactie meer dan $ 100 kosten, wat dus duizend keer zo duur is geworden en HEX daardoor minder interessant maakt voor de beginnende Crypto investeerder.

HEX RELOADED

Daarom heeft de geestelijke vader van HEX, Richard Heart, besloten om HEX een tweede keer te gaan aanbieden, maar op een eigen Blockchain “Pulse Chain” genaamd.

Tweede KANS!

Dit biedt de beginnende Crypto investeerder, of de late HEX investeerder, een prachtige tweede kans!

Hoezo?

Richard Heart zou Richard Heart niet zijn als hij er geen aantrekkelijke Marketing Game Theory op los zou laten. Bij de eerste lancering werd de Adoption Amplifier, Big Pay Day en T-Share Algoritme geïntroduceerd om nieuwe investeerders te interesseren.

Bij de introductie van de nieuwe Marketing Game Theory is onder andere ‘gelekt’ dat een nieuwe Crypto naast de 2e versie van HEX zal worden geïntroduceerd, waarmee de transacties op een veel goedkoper niveau kunnen plaatsvinden.

Dat op zichzelf is niet enerverend of innovatief, maar de verwachting is dat er een airdrop zal komen voor HEX/Ethereum bezitters en dat ‘Early Birds‘ (vroege vogels) veel voordeel gaan krijgen als ze zo snel mogelijk na de introductie/lancering van HEX2 (zo noem ik het bij gebrek aan een officiële naam) andere Crypto gaan inwisselen voor de nieuwe Pulse Chain Crypto die tijdelijk Crypto X wordt genoemd.

Slimme zet

Bij HEX1 (eerste HEX versie) werd waarde aan HEX toegekend in ruil voor Ether (ETH), die je dus eerst moest aanschaffen. Bij deze 2e lancering ga je geen Ether inruilen voor Crypto X of HEX2, maar ga je andere Crypto inruilen. Het volgend plaatje is een eerste aanzet. Aanvullende ideeën over Game Theory zijn gedeeld maar niets staat op dit moment vast. Er kunnen Crypto opkomen en afgaan. En er kunnen aanvullende voorwaarden en spelregels bijkomen. Het inwisselen van bestaande Crypto die je bezit wordt ‘Sacrifice‘ genoemd, ofwel je offert andere Crypto op in ruil voor de nieuwe Pulse Chain gerelateerde Crypto:

Houd deze site in de gaten!

Houd deze site daarom in de gaten. Zodra er meer nieuws is te melden zal ik dat hier doen. Waarschijnlijk binnen 4 dagen al!

Hulp Nodig?

Voor niets gaat de zon op…

Je zal jezelf goed moeten verdiepen in de materie om precies te snappen wat je moet doen en hoe je het moet doen. Verder zal het belangrijk zijn dat je een strategie hebt om maximaal rendement uit de nieuwe Game Theory te halen. Het zou mij namelijk niet verbazen als met deze 2e lancering opnieuw 100 tot 500x winst mogelijk wordt. Geen garanties, maar puur mijn persoonlijke inschatting.

Ik zal mij er grondig in verdiepen en mijn ideeën erover delen in één van de nieuwe Cursussen van Crypto Starter Academy.

Alle nieuwe inschrijvers bij Crypto Starter Academy gaan deze ondersteuning krijgen tijdens de Beginners Cursus, waarin investeren in Crypto wordt uitgelegd. HEX zal in die cursus een prominente plaats krijgen aangezien het lastige materie is en je snel fouten kunt maken.

Als je nu al weet dat je dit graantje wilt meepikken, dan moet je vast inschrijven in de try-out fase van Crypto Starter Academy via de volgende knop.

Extra Cursus voor bestaande HEX investeerders

Bestaande HEX investeerders die eerder een cursus van Reinier hebben gevolgd, maar geen tijd hebben om al het nieuws rondom Pulse Chain zelf in de gaten te houden, kunnen zich aanmelden via Telegram m.b.v. een PB. De kosten van deze extra cursus bedragen € 100, via ‘tikkie’ te betalen.

UPDATE 24-8-2021: Lancering – Crypto Starter Academy

De try-out met 62 deelnemers is een groot succes gebleken. De 32 cursisten die zich voor alle cursussen hebben ingeschreven ronden het begin oktober 2021 af. Daarom zullen de inschrijvingen voor de tweede ronde vanaf 21 september van start gaan. Houdt deze site dus in de gaten! Want er is slechts beperkt plaats voor nieuwe deelnemers!

7 Comments

 1. Michel Harmsen Beantwoorden

  Dank voor al je info en ik kijk uit naar de lancering van Pulse!!!

 2. Davey van Leeuwen Beantwoorden

  Is het mogelijk om je nog op te geven voor de cursus? De link werkt namelijk niet

  • Reinier

   Reinier Beantwoorden

   Hallo Davey. Die cursus zit inderdaad al vol, maar volgende maand gaan de inschrijvingen weer open voor de volgende ronde.

 3. Nancy Schade Beantwoorden

  Ik was op een pagina waar ik mij in kon schrijven voor de wachtlijst en ik kan ‘m nergens meer vinden. Ik kom in een loep van pagina’s terecht.

 4. Nancy Schade Beantwoorden

  Hallo Reinier, ik ben geinteresseerd in de extra cursus voor de HEX investeerders. Hoe kan ik jou vinden op telegram?

Leave a Response

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.