Steeds meer mensen snappen dat Crypto je kan beschermen tegen de aanstaande onvermijdelijke recessie.

2021 is het jaar waarin je maximaal kunt profiteren van de cyclus-fase waarin Crypto zich nu bevindt.

Bekijk het plaatje waarbij de koers van Ethereum in de bovenste grafiek en Bitcoin koers in de onderste grafiek, met elkaar worden vergeleken.

Gisteren heeft Ethereum (ETH), één van de sterkste Crypto munten, opnieuw een ATH (All Time High) bereikt, waardoor de koers boven $ 3.600 uit kwam.

Bitcoin (BTC) krijgt echter dagelijks de ‘mainstream’-aandacht, maar er zijn honderden andere kwaliteitscrypto, die het qua winstgevendheid beter doen.

Neem nu bovengenoemde ETH. Als je die koers sinds oktober vorig jaar vergelijkt met die van Bitcoin, dan zie je dat ETH het veel beter doet. 839,10% versus 461,83% van Bitcoin.

Crypto laat ondanks grote koersvallen steeds grote(re) winsten zien. Welke investering laat vandaag de dag betere winstcijfers zien dan Crypto? Geen één!

Onbekend maakt Onbemind

Ik snap het, als je al in Crypto wilt investeren dan heb je 2 hobbels te nemen. Die hobbels hebben alles te maken met jouw interne denk- en reactie processen.

Hobbel 1: “Wat zouden mijn familie, vrienden en collega’s er niet van denken?”
Hobbel 2: “Waar en hoe begin ik aan dit avontuur?”

Investeren betekent risico’s nemen. Dat geldt net zo voor het houden van aandelen en goud. Zelfs een spaarrekening bij de bank is tegenwoordig niet zonder risico’s.

Crypto kent echter een asymmetrisch risico. Je kan 100% verliezen, maar ook meer dan 1.000.000% winst maken.

Hobbel 1: Wat kan het jou schelen wat een ander denkt of vindt van wat jij doet? Laat die overtuiging los dat hun mening belangrijk is. De ene persoon is nu eenmaal ondernemender dan de ander. Dat maakt de ene niet slechter of beter dan de ander.

Neem de keuze om in Crypto te investeren echter zeer serieus. Je kan namelijk alles verliezen wat je erin steekt. Met name als je niet weet wat je doet en waarom je het doet. Doe goed onderzoek en neem daar ook de tijd voor. Het is immers jouw geld en jouw leven dat door deze keuze drastisch kan veranderen.

Hobbel 2: Zoals ik hiervoor ook aangaf, doe goed onderzoek. Ik heb in de afgelopen 4 jaar meer dan 10.000 uur gestoken in onderzoek en heb alles ook geleerd met vallen en opstaan. Immers, voor niets gaat de zon op.

Bovenstaande hobbels kan je net zo groot en zo klein maken als je dat zelf wilt. Ik zou wel snel met onderzoek beginnen aangezien de winstverwachtingen met Crypto in de komende maanden hoger dan ooit zijn. Alle parabolische koerspieken in het verleden zullen naar alle waarschijnlijkheid op dwergjes lijken bij de Super Cycle die ik dit jaar verwacht.

Kortom, steek er of zelf veel tijd en energie in en leer het door schade en schande of geef € 100 – € 800 uit aan de Introductiecursus en vervolgcursussen die ik in de komende weken ga geven.

Crypto is de toekomst, als je financieel vrijer wilt zijn. Of je het nu leuk vindt of niet en of je het kunt geloven of niet.

Leer via Crypto Starter Academy

Klik op deze link https://bit.ly/2QoArfU als je 50% korting wilt krijgen op de Introductiecursus en op deze link https://bit.ly/3xKbFbc als je wilt lezen hoe anderen mijn cursussen en begeleiding op het gebied van Crypto hebben ervaren.

De eerstvolgende Introductie cursus (Try-out) start overigens in week 21 (vanaf 25 mei) en zal dit jaar daarna nog maar 4 keer worden gegeven. Vanaf week 22 worden de beginnerscursussen ingepland zodat je op tijd bent om maximaal voordeel uit de lancering van een nieuwe Cryptomunt kunt halen. Die de potentie heeft om meer dan 1000% in waarde toe te nemen. Binnen enkele maanden. Geen garanties dat het gebeurt en uiteraard is niets van wat ik hier deel financieel advies. Ik ben geen financiële adviseur maar weet toevallig wel heel veel over Crypto, waar de meeste financiële adviseurs helemaal niets van weten.

Cloud versus Crypto

Laat ik het anders zeggen. Ik heb in Nederland tussen 2000 en 2010 één van de eerste Cloudcomputing bedrijven opgestart, lang vóórdat Cloud door ‘de massa’ werd begrepen en omarmd. Ik voorspel dat Crypto over 10 jaar net zo gewoon is als de Cloud nu. Als je nu ‘pas’ instapt in Crypto, dan ben je nog steeds ‘lichtjaren’ vóór op iedereen die dan pas in Crypto stapt. Tegen die tijd heb je vele duizenden procenten winst gemaakt, is mijn verwachting.

Waar wacht je nog op? Maak gebruik van de 50% korting op de Introductiecursus en beslis daarna of je deze investeringskans aan je voorbij laat gaan?

0 Comments

    • Reinier

      Reinier Beantwoorden

      Inderdaad. Ik ben er ook lid van, maar kan vanwege belangenverstrengeling niet inhoudelijk op de verschillende berichten reageren. Ik ben namelijk bezig met het lanceren van de Crypto Starter Academy, waarin ik newbies – tegen betaling – uitleg wat Crypto is. In het bijzonder leg ik de verschillen uit tussen Bitcoin, Ethereum en HEX. Daar komt PULSE nu dus bij. Verder leg ik in de Introductiecursus en Beginnerscursus uit wat het verschil is tussen investeren met Crypto (HODL’en) en Traden in Crypto, alsmede Riskmanagement. Helemaal in de gedachte van HEX. Dus risicomijdend. Als er een Telegram-widget bestaat voor WordPress, dan zou ik de HEXNetherlands stream wel aan deze site kunnen toevoegen.

Leave a Response

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.