DYOR is een veel gebruikte term in Crypto Land.

Het staat voor DYour Own Research. Met andere woorden: “Geloof niet zomaar alles! Doe je eigen onderzoek en neem dan een onderbouwd besluit.”

HEX is de eerste Spaarrekening op de Blockchain. Op dit moment bestaat het net een maand, dus het risico is aanwezig dat dit project flopt en je jouw geld kwijt bent.

Zelf verwacht ik het niet, omdat HEX is geprogrammeerd in een zogenaamde Smart Contract op één van de meest betrouwbare Block Chains die momenteel bestaan, t.w. Ethereum.

Zoek dus uit wat Ethereum is en wat Smart Contracts zijn.

Dan snap je dat als je jouw geld in HEX vast zet, dat die Smart Contract ervoor zorgt dat je dan 100% zeker 20% rente in HEX uitbetaald krijgt. Dus als je het voor 5 jaar vast zet, dan krijg je 100% rente in HEX uitbetaald na 5 jaar.

Vandaag is de koers enorm onderuit gegaan, dus het kan qua koers nog wel mis gaan. Kijk over een jaar of dit een goede keuze is geweest of niet.

Overigens is de Smart Contract van HEX succesvol door 3 externe audits gekomen. Als één van de weinige Crypto Projecten, die zijn code door derden heeft laten controleren.

Leave a Response