Wanneer het even tegen zit, bijvoorbeeld bij een grote koerscorrectie en de Crypto investeerder groot voordeel kan behalen, hebben vele Exchanges ineens onderhoud aan hun systemen. Heel toevallig dat dan alle grote Exchanges dat onderhoud op hetzelfde moment uitvoeren!

Wanneer op de beurs een crash plaatsvindt, wordt zogenaamd ter bescherming van ‘de investeerder’ de handel stop gezet. Terwijl zo’n crash juist een uitgelezen moment is om aandelen Apple of Amazon bij te kopen! De gewone man mag daar niet van profiteren!

Crypto is juist in het leven geroepen om dit soort ‘centraal gecoördineerde’ manipulaties tegen te gaan. “Power To The People!”. Gisteren vond zo’n enorme manipulatie plaats door Bitvavo!

Arbitrage Trading

Ik zal eerst uitleggen wat Arbitrage Trading is en daarna hoe BITVAVO opzettelijk de boel heeft gemanipuleerd en gefrustreerd. Er zal wel weer een k-smoes komen van: “Er was een technisch storing… bla bla bla”.

Arbitrage Trading is een handelsstrategie met een relatief laag risico die gebruik maakt van prijsverschillen tussen markten. Meestal gaat het hierbij om het kopen en verkopen van hetzelfde activum (zoals Bitcoin) op verschillende beurzen. Aangezien de prijs van Bitcoin in theorie gelijk zou moeten zijn op Bitvavo en op een andere beurs, is elk verschil tussen de twee waarschijnlijk een arbitragemogelijkheid.

Dit is een veel voorkomende strategie in de handelswereld, maar het is meestal een hulpmiddel geweest van grote financiële instellingen. Met de democratisering van financiële markten dankzij cryptocurrencies, kan er voor cryptocurrency-handelaren ook een kans zijn om hiervan te profiteren.

Zo’n kans deed zich gisterenavond voor bij Coinbase t.o.v. Bitvavo

Zie bovenstaande grafieken en volgende verhandeling.

Rond 22:00 uur kocht ik gisterenavond de RLC crypto die bij Bitvavo € 5,77 kostte en op hetzelfde moment bij Coinbase € 8,49. Elke RLC die ik dus vanuit Bitvavo zou verplaatsen naar Coinbase en daar dan zou verkopen zou mij een winst van € 2,72 hebben opgeleverd, wat dus een winst van 47,14% zou zijn geweest in slechts 15 minuten. Hoe vaak kom je dit soort winsten nog tegen hè? Nou, in Crypto best vaak.

Alleen vinden ‘de grote jongens’ niet fijn dat de ‘gewone man’ zoveel voordeel kunnen behalen, terwijl dit juist de kracht en charme is van Crypto, ‘Power To The People!‘.

Kijk nu eens naar het moment waarop ik die transfer naar Coinbase deed:

Ik heb tot ca middernacht gewacht tot deze opdracht door Bitvavo zou zijn uitgevoerd en voelde deze manipulatie eigenlijk al aan.

Pas om 6:12 uur vanochtend werd mijn opdracht uitgevoerd. En je raadt het al. Op dat moment was de koers van Coinbase vrijwel dezelfde als die bij Bitvavo. Dus wèg die vrijwel gegarandeerde 47,15% winst!

The House Always Wins?

Buitenstaanders zullen zeggen: “Zie je wel! Crypto is net als gokken in een Casino, waar ‘The House Always Wins!’“.

Crypto is echter uitgevonden door ‘The People’ vóór ‘The People’.

Daarom vindt er altijd een reactie plaats waar ‘The People’ wijzer van worden.

Zo is in Cryptoland de afgelopen 18 maanden hard gewerkt aan DeFi (Decentralized Finance), waarmee de reguliere en gereguleerde (lees: “gemanipuleerde”) markt buiten spel wordt gezet. Niemand zou namelijk zijn geld (Crypto) bij Centrale Exchanges zoals Bitvavo en Coinbase moeten laten staan. Dan sta je net zoals bij Banken jouw geld af aan hen en ben je aan hen overgeleverd.

Hoe dan?

DeFi is onder andere gebaseerd op DEX’es. Dat zijn Decentrale Exchanges, waarbij je verlost bent van die irritante ‘Middle Man’ en ‘Third Party Risks’.

Bij DeFi en DEX’es bepaalt de markt de koersen en is alles 100% zelfregulerend. Daar hebben we geen Overheid bij nodig!

Het probleem, als je daar al van moet spreken, is dat de transactiekosten momenteel schrikbarend hoog zijn. Vaak $ 30-$ 100 per transactie!

Oplossing nabij!

Maar er is goed nieuws te melden!

Binnenkort wordt een nieuwe Blockchain met bijbehorende Crypto munt gelanceerd, waarbij de transactiekosten enkele centen gaan kosten in plaats van vele dollars.

Dit zal de Crypto-wereld op zijn kop zetten! De Crypto munt, die dan ook wordt gelanceerd (hopelijk al binnen 2 maanden) heeft de potentie, net als HEX, om meer dan 10.000x in waarde toe te nemen binnen enkele jaren. Dus elk $ 100 die je dan in die Crypto zou investeren, zou zomaar $ 1.000.000 kunnen opleveren!

DISCLAIMER: NIETS IN DIT BERICHT IS FINANCIEEL ADVIES. INVESTEER ALLEEN MET GELD DAT JE BEREID BENT OM KWIJT TE RAKEN!

Leek of Beginnende Investeerder?

Ben je een leek of beginnende investeerder? Dan is dit het juiste moment om in Crypto te investeren. 2021 wordt het jaar waarin gigantische winsten mogelijk zijn. Als je denkt dat 100% winst veel is, laat je dan verrassen door de mogelijkheden op het gebied van Crypto, waarmee je een veelvoud van 100% kunt realiseren.

Ik heb tientallen mensen geholpen, die dit kunnen onderschrijven. Lees wat zij ervan vonden op deze link: https://bit.ly/3hb9vf2

Momenteel bied ik een try-out van mijn introductiecursus aan met 50% korting, waardoor jouw eerste stappen op Crypto gebied slechts € 50 kost.

Na die cursus weet je zeker of Crypto investeren bij jou past. Dan heb je ook kunnen ‘ruiken’ aan mijn manier van lesgeven en hoe ik het huiswerk samenstel. Ja, je moet er ook iets voor over hebben. Minstens 2 uur huiswerk moet je er in investeren om uiteindelijk de juiste keuze voor jouw toekomst te kunnen maken. Investeren in Crypto is voor vele duizenden mensen ‘life changing’ geweest. Duizenden mensen kunnen nu stoppen met werken omdat Crypto hun geld voor hen laat werken.

Hoe? Dat leer je tijdens de Introductie Cursus, waarvoor jij je via de volgende knop kunt inschrijven.

DE EERSTVOLGENDE TRY-OUT STAAT GEPLAND OP 25 MEI 2021 OM 20:00 UUR. DAARIN WORDT OOK AANDACHT BESTEED AAN DE NIEUWE BLOCKCHAIN EN CRYPTO MUNT

Leave a Response