Een persoonlijk verhaal en aanbod

Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is dat meestal zo. Zo heb ik dat in de afgelopen 30 jaar aan den lijve mogen ondervinden.

Ergens in de jaren negentig viel ik voor een mooi concept dat Fortuna Alliance heette, dat eigenlijk een voorloper was van Ecommerce. Dus via Internet internationaal handel drijven. Binnen 6 maanden zaten zij in 26 landen. Het werd te snel te groot en een gevaar voor de VS autoriteiten. Dus zij zorgden ervoor dat de stekker eruit werd getrokken. Niet echt een scam, maar wel een ‘kans’ waarmee ik een hoop geld heb verloren. En met mij velen die mij toen geloofden dat het een groot succes zou worden.

Fast forward naar 2012. Achtereenvolgens verschillende MLM’s geprobeerd en geen ervan was een succes. Het spijt mij daarom ook dat er opnieuw mensen waren, die opnieuw mijn enthousiasme deelden, die er ook geld aan verloren hebben. Daarna heb ik mensen enthousiast gemaakt voor een beloftevolle ‘community’, waarin geld eerlijk wordt verdeeld. Ook daarmee hebben we veel geld verloren.

Maar weerhield dit mij om nieuwe kansen te onderzoeken? Aanvankelijk wel toen Bitcoin hot werd in 2012-2018. Ik had mijn buik er vol van en nam mij voor om nieuwe kansen maar voor mijzelf te houden totdat ik aantoonbaar goede resultaten kon laten zien.

In de afgelopen 4 jaar heb ik mij eerst stevig in Crypto verdiept totdat ik zeker wist dat dit een ‘blijvertje’ was. 100% zeker kun je er nooit van zijn, omdat er altijd externe invloeden zijn (zoals Overheden) die iets moois de nek kunnen omdraaien. Dát zie ik nu niet snel meer gebeuren. Nu er ook beursgenoteerde bedrijven vól op Bitcoin gaan en nu ook de 2e Crypto (Ethereum) omarmen, denk ik dat de ‘Point-of-no-return’ is bereikt. Men reguleert nu i.p.v. het te verbieden.

Dus iedereen die net als ik zijn buik vol had van SCAM’s, roep ik op om Crypto te overwegen.

100% Niet Goed Geld Terug Garantie x2!

Sterker, als je mijn cursussen via Crypto Starter Academy volgt, die Riskmanagement en risicomijdend gedrag aanmoedigen, dan garandeer ik dat je meer dan 100% winst binnen een jaar kunt realiseren áls je al mijn cursussen hebt gevolgd en die lessen ook in de praktijk hebt toegepast.

Wat houdt die garantie in? Je krijgt al je cursusgeld keer 2 (dus 100% extra) terug wanneer die 100% winst niet vóór 2023 is gerealiseerd. Ik heb hier, met Cryptowinsten, inmiddels een verzekeringspotje voor aangelegd en kan die uitdaging tot 100 inschrijvers met gemak aan. Meer inschrijvers accepteer ik overigens niet. Dus meld je snel aan!

Nu met 50% Korting!

Iedereen die zich met de volgende link (ER WORDT IN SEPTEMBER 2021 EEN NIEUW LINK GEDEELD. DIT AANBOD IS VERLOPEN) aanmeldt en zich na de introductiecursus ook inschrijft voor de beginnerscursus (€ 500) komt voor deze garantie in aanmerking. Wat de beginnerscursus inhoudt leg ik na de introductiecursus uit. Het wordt in ieder geval net zo laagdrempelig gebracht als de introductiecursus.

Dus wie durft?

Meld je dan aan via deze link: ER WORDT IN SEPTEMBER 2021 EEN NIEUW LINK GEDEELD. DIT AANBOD IS VERLOPEN , dan krijg je tot a.s. vrijdag (21-5-2021) 50% korting en kost die Introductiecursus je slechts €50!

PS:

Hoe langer je wacht met investeren in Crypto, des te lager de kans wordt om meer dan 100% winst te maken. Dat heeft met Marktcycli te maken, wat ik ook uitleg in de Introductiecursus. Dus stel je beslissing niet uit en ga ervoor! https://bit.ly/3eU2Owm

DISCLAIMER

Investeren betekent risico’s nemen. Dat geldt overigens ook voor sparen. Beleg daarom alleen met geld, dat je bereid bent om te verliezen. Crypto Risk/Reward ratio is asymmetrisch. Je kan 100% je geld verliezen en ook meer dan 10.000% erop verdienen bij de juiste Crypto en de juiste Strategie.

2 Comments

 1. marjan Beantwoorden

  Hallo Reinier, Ik ben geïnteresseerd in je Crypto Starter Academy. Ik zie dat de laatste op 3 juni is geweest. Ga je nog een nieuwe cursus aanbieden? Hoor het graag. Hartelijke groet Marjan

  • Reinier

   Reinier Beantwoorden

   Hoi Marjan. Vanaf augustus verwacht ik dat mijn nieuwe website live gaat. Daarop zet ik dan ook de start datum van de volgende serie cursussen. Vermoedelijk gaat de 2e serie eind september van start. Op tijd om de volgende pieken in Crypto te kunnen ondersteunen.

Leave a Response