Vrijwel iedereen, die ik vertel wat de potentie is van Crypto reageert met: “Crypto? Dát is écht niets voor mij! Dat is véél te moeilijk!” of “Dáár ben ik véél te ‘blond’ voor!” of “Daar heb ik geen tijd voor!”.

Ik vind het typisch dat vooroordelen mensen tot automatische reacties bewegen, zonder eerst te luisteren naar de redenen waarom ik denk dat Crypto voor heel veel mensen dé oplossing is tegen de naderende financiële crisis.

Diezelfde mensen geloven meestal wél klakkeloos wat er in het nieuws wordt verteld en wat officiële instanties zeggen. “Zij zullen mij toch geen onzin verkopen?!?”, zullen ze daarbij denken?

Oh ja? Hoe zat het ook al weer met de ‘toeslagenaffaire’? En wat langer geleden “Het kwartje van Kok?”. En iets minder lang geleden heeft de toenmalige minister van Financiën, Gerrit Zalm, onze waardevast Gulden ingewisseld voor een instabiele EURO tegen een veel te lage koers!

“Je weet niet wat je niet weet! Punt!”

Toen mij dat voor het eerst werd gezegd, ben ik er pas dieper over gaan nadenken. “Ja! Helemaal waar!”, was toen mijn reactie nadat ik eerst mijn weerstand moest laten zakken.

Dáár is geen speld tussen te krijgen. Je weet niet wat je niet weet!

Als je er langer over nadenkt, besef je dat we eigenlijk maar heel weinig zeker weten. Vrijwel alles is gebaseerd op overtuigingen die we sinds onze geboorte aangeleerd hebben. Niets is wat het lijkt. Zoveel is mij al jaren duidelijk.

Wat ik wel weet, deel ik graag met jullie.

Daarom nodig ik je uit om a.s. dinsdagavond, 25 mei 2021, om 20:00 uur mijn eerste Crypto Introductie Cursus bij te wonen, die ik tot en met vandaag met 50% korting aanbied. Voor slechts € 50 ga je horen waarom Crypto het overwegen waard is. En dat, als je nu ‘pas’ instapt in de Crypto wereld, dat je er eigenlijk nog steeds heel vroeg bij bent. Je behoort dan tot die 1% Crypto investeerders ter wereld, die snappen hoe het werkt en hoe je Crypto voor jou kan laten werken. Het kan nog steeds. 1000 keer je inleg in winst omzetten is mogelijk! Hoe? Dat leg ik tijdens de Crypto Introductie Cursus uit. Elke maand later zorgt voor een afname van die potentie. Waarom? Ook dat leg ik uit in de cursus.

Dus welke emotie overwint het? De emotie van de ‘ratio’ die jou ‘zegt’: “Foute boel! Ver weg van blijven!”, gebaseerd op non-informatie en achterklap? Of wint de onderzoekende emotie, die jou uit jouw comfortzone lokt?

Mij maakt het niets uit. Ik weet inmiddels dat er miljoenen euro’s mee te verdienen zijn. Zelfs met een bescheiden startkapitaal van € 500 – € 1.500. Het enige wat je daarnaast nodig hebt, is geduld en vertrouwen. Daarmee maak je het verschil met de meeste onervaren investeerders. Die raken alles kwijt als het even tegenzit. Met Crypto Starter Academy sta je er niet alleen voor. Zelfs lifetime support is mogelijk. Hoe? Ook dat leg ik uit tijdens de eerstvolgende Crypto Introductie Cursus.

Als je al mijn cursussen gaat volgen (totaalbedrag < € 1.000) en alle lessen in de praktijk brengt, dan garandeer ik (Crypto Starter Academy) je dat je minstens 100% winst kunt maken vóór 2023. Dus binnen 1,5 jaar! Zo niet, dan betaal ik 200% terug, zodat je alsnog 100% winst hebt gemaakt!

Klik op deze link als je de weerstand kunt laten zakken en open staat voor heel veel moois dat het jou kan brengen: https://bit.ly/33ZfOdK

Leave a Response