Fase 1 van de PulseChain lancering heeft tussen 15 juli 2021 en 2 augustus 2021 plaats gehad. Dit betrof de zogenaamde Sacrifice fase waarin je jouw crypto kon ‘opofferen‘ in ruil voor een airdrop die tzt zal plaatsvinden.

Elke Crypto initiatiefnemer mag namelijk gratis Crypto verspreiden via zogenaamde airdrops. Door te ‘sacrificen’ naar vooraf bekend gemaakt Crypto adressen geef je uiting aan vrijheid van meningsuiting. Blockchains zijn uitingen van deze vrijheid, waar geen Overheid tussen kan en mag zitten. De oprichter van HEX en PULSECHAIN, Richard Heart (RH), vindt dit een geboorterecht van iedereen. Vandaar dat hij straks de gratis airdrop verspreidt van PLS, de cryptomunt van de nieuwe Blockchain.

Over de winstpotentie van PLS mag RH niets zeggen, maar ik kan daar wel mijn mening over geven. Wat uiteraard GEEN FINANCIEEL ADVIES is. Het betreft puur mijn MENING en EXPERTISE INZICHTEN IN DE CRYPTO GESCHIEDENIS!

Dat gezegd hebbende, als PLS hetzelfde gaat doen wat ETH (Ethereum) heeft gedaan in de eerste 5 jaar, dan voorspel ik voor de komende 5 jaar dat PLS meer dan 1.000x in waarde kan toenemen. Dat is dus meer dan 100.000% winst!

Binnen 5 jaar? Waarom niet? PULSECHAIN is immers een kopie van Ethereum en zal een vliegende start maken, waar Ethereum eerst moest werken aan naamsbekendheid. Ik verwacht dus dat het veel sneller dan in 5 jaar gaat gebeuren.

Hoeveel sneller?

Dat leg ik pas uit als je je hebt ingeschreven voor de nieuwe cursussen bij Crypto Starter Academy, waarbij ik grote winstsuccessen kan voorspellen als je precies doet wat ik je in de cursus leer. Met 100% winstgarantie. Wanneer je vóór 1 januari 2023 geen 100% winst hebt gemaakt, dan krijg je jouw cursusgeld 100% terug PLUS 100% erbovenop. Dus ga meteen maar voor de duurste cursusbundel als je minimaal 100% winst voor 1/1/2023 wilt veilig stellen! Dit aanbod geldt overigens voor de eerste 100 inschrijvers van de tweede cursusronde. De inschrijvingen daarvoor gaan eind september 2021 van start. De cursussen zelf, uiterlijk eind oktober 2021. Dus houd deze website in de gaten!

Overige wetenswaardigheden over PULSECHAIN

Fase 2, dus de fase waarin de PULSECHAIN echt van start gaat, wordt naar alle verwachting eind oktober 2021 verwacht. Dit is geen gegarandeerde datum aangezien RH ervoor heeft gekozen om een aantal features aan de PULSECHAIN toe te voegen. Hiervoor heeft hij extra ontwikkelaars aangetrokken. Daarnaast wil hij ook extra applicaties aanbieden waarmee je meer rendement of extra passief inkomen kunt realiseren. En afhankelijk van de strategie waarmee je straks op de PULSECHAIN begint zal je meer of minder rendement kunnen maken. Die strategieën worden eveneens uitgelegd in de beginnerscursus van Crypto Starter Academy.

Hou deze site dus ook in de gaten als je meer zou willen weten over de verschillende ‘game-theorieën’, die met eHEX, HEX en PLS mogelijk zijn.

Leave a Response

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.