Het ontwikkelteam van Richard Heart heeft een topprestatie geleverd! De PulseChain TestNet is nu live. Iedereen die weet hoe Metamask werkt, kan nu met de Blockchain van PULSE communiceren. Neem bovenstaande parameters over. Dan kan je daarna alle Crypto, die je op 12 september 2021 op Ethereum in jouw Metamask wallet had zitten, gebruiken.

Alle Ethereum die je in je wallet had, verschijnt nu als TPLS (Test PLS) crypto in jouw Metamask wallet.

Onze eerste testen zagen er veel belovend uit. Minimale gasfees (fracties van TPLS wat straks veel minder dan 1 cent zal zijn) en razendsnel. Elke transactie werd binnen enkele seconden voltooid in tegenstelling tot Ethereum transacties waar je soms tientallen minuten op moet wachten. En die tegenwoordig vaak meer dan $ 200 kosten per transactie.

Hoe verder?

Onze verwachting is dat het testen van deze nieuwe Blockchain nog zeker 2 maanden in beslag neemt. Dus hopelijk kunnen we er met de Kerst al van genieten ofschoon Nieuwjaarsdag traditioneel nieuwe All Time Highs voor HEX oplevert. HEX kostte vandaag slechts $ 0,37. Het zou ons niet verbazen als HEX rond de jaarwisseling meer dan $ 2 waard is. Zeker als PULSE dan live is.

Hoe kan je nog aan PULSE komen?

Hoe kan je aan PULSE komen? Dat is de million dollar question! Het korte antwoord is: “Je kan ze kopen van alle ‘sacrificers’ die straks na de lancering van PULSE bereid zijn om afstand van hun PULSE te doen.”

Daar zullen er niet veel van zijn, aangezien de meeste PULSE-bezitters die-hard Hexicans zijn met ‘diamond hands‘. Met andere woorden, mocht je ze tzt vinden, verzamel er dan zoveel mogelijk van, want de verwachting (geen voorspelling en geen garantie!!!) is dat PLS (dat wordt de naam van de PULSE Cryptomunt) op de lange termijn (zeg 2 – 5 jaar) 10.000X in waarde gaat toenemen. Dat is 1.000.000% ! Precies wat HEX heeft gedaan binnen 2 jaar!

Ze zijn nu ook nog te verkrijgen via https://pulse.info/ maar wij zouden dat niet meer doen. Ze zijn inmiddels 33x duurder geworden langs die weg, dan toen je in de ‘voorinschrijvingsfase‘ (Sacrifice Phase) op kon ‘intekenen‘.

Of toch wel?

Er is een escape, maar geen officiële. Crypto Starter Academy gaat namelijk tijdens de lessen van het nieuwe seizoen (2021-2022), zowel HEX als eHEX en PLS verwerken in het lesmateriaal. Mede omdat zij ervan overtuigd zijn dat die Crypto op termijn door het dak gaan qua koers, durven zij het aan om een 100% winstgarantie te geven aan hun studenten. Uiteraard zijn daar voorwaarden aan verbonden, maar toch. Als PLS op termijn $ 0,01 aantikt qua koers, dan heb je je cursusgeld snel en meerdere keren terugverdiend.

DISCLAIMER

Wij zijn gelieerd aan Crypto Starter Academy, dus beschouw bovenstaande als gekleurde subjectieve informatie. Doe je eigen onderzoek (DYOR) en beslis daarna wat je doet.

Investeer alleen met geld dat je kunt missen en dat je zelfs 100% kwijt kunt raken!

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garanties voor de toekomst!

Na deze plichtplegingen willen we ook benadrukken dat investeren in Crypto asymmetrische risico’s met zich brengen. Je kunt je investering immers 100% kwijt raken, maar met Crypto ook 100.000% of meer winst mee maken!

Via Crypto Starter Academy (CSA) voorkom je dat je in de valkuilen stapt, die de meeste beginners ervaren en waardoor Crypto een slechte naam heeft. Lees deze blog om te zien hoeveel PLS volgend jaar wordt verwerkt in het cursus materiaal van CSA: “Waarin zou jij investeren als je terug kon gaan in de tijd?”

6 Comments

 1. Nancy Schade Beantwoorden

  Hallo Reinier, he je al wat meer info over de introductie en basis cursus?

 2. Marcel Vastenburg Beantwoorden

  Goed nieuws!
  Ik heb een vraag over de belasting als jij daar ervaring mee hebt.
  Wat geeft U op aan het begin van het jaar met alle t-shares?
  De Belastingdienst zou raar opkijken als er in 1x een groot bedrag op de rekening staat uit het niets.

  Mvg Marcel

  • Reinier

   Reinier Beantwoorden

   Hallo Marcel,

   Helaas mag ik daar geen antwoord op geven. Ik ben geen financieel adviseur en geen belastingadviseur. Maar persoonlijk zou ik een uitspraak van de Belastingdienst voor de rechter uitvechten, als ik belasting zou moeten betalen over Crypto die ik niet bezit (staked HEX dus). Alle vroege Hexicans zouden nu ook meer dan voldoende winst gemaakt moeten hebben om gezamenlijk een rechtszaak te financieren. 😉

 3. Marcel Vastenburg Beantwoorden

  Hallo Reinier,
  Tof dat Pulsechain eindelijk wordt getest!
  Aangezien veel mensen ook grote HEX stakes hebben zal uit uiteindelijk een grote som geld opleveren over een paar jaar als de stakes uitkomen.
  Heb jij een enig idee hoe dat zit met de belasting?
  T-shares opgeven? Totaal incl rente opgeven?
  Hoor graag van je mocht je al enige ervaring ermee hebben.

  Mvg, Marcel

Leave a Response

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.