Vorig jaar, toen HEX heel lang onder $ 0,01 bivakkeerde, mijmerden we over het moment waarop HEX $ 1 zou bereiken. Dán zou het meer dan 100x (dat is 10.000%) in waarde zijn gestegen.

Vóór Big Pay Day (20 november 2020) heb ik de gele lijn getrokken als tegenhanger van de witte lijn, die Richard Heart als een ‘random line’ had gedeeld.

Op het moment van ‘tekenen’ was de eerste gele pijl (links) voor het eerst weer boven mijn gele conservatieve lijn uitgekomen. Daarna is koers lange tijd onder mijn lijn gebleven. Dus ook veel lager onder de witte lijn van Richard Heart.

Nu de koers in de afgelopen week opnieuw de gele lijn opwaarts is doorbroken, neemt het vertrouwen toe dat HEX dit jaar echt $ 1 grens gaat passeren. Op zijn vroegst op 9 november 2021! En als het weer 70 dagen later gebeurt dan ik ‘denk’, dan gebeurt het op 18 januari 2022. Ruim 2 jaar na de laagste koers die HEX op 5 januari 2020 bereikte.

Ik zet echter hoog in op een $ 1 koers per HEX vóór 1 december 2021.

Als je denkt dat je te laat bent om in te stappen in HEX, lees dan dit bericht van Crypto Starter Academy: BEN IK TE LAAT?

Want wat voor Bitcoin geldt, geldt helemaal voor HEX!

PS: als je vóór 18 oktober 2021 op die link hebt geklikt, dan was je nog op tijd om aan de nieuwe Cursus deel te nemen waar elke cursist miljoenen PULSE kan ontvangen als onderdeel van het huiswerk.

Leave a Response

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.