previous arrow
next arrow
Slider

Met technische analyses trek je lijnen langs opmerkelijke punten. Het doel daarvan is om tot een voorspelling te komen. Let op: Dat betekent dus niet dat de voorspellingen uit hoeven te komen. Het zorgt voor focus.

In bovenstaand plaatje is een zogenaamde neerwaartse ‘channel’ zichtbaar gemaakt, waarbij het wachten was op een uitbraak. Er zijn meer technisch indicaties nodig om een besluit te nemen. Uit versimpelingsoogpunt hebben we alleen de weerstand van de ‘Channel’ inzichtelijk gemaakt.

Op basis van andere informatie, die wij niet mogen delen, verwachten we dus dat Target 1 ergens in het eerste kwartaal van 2020 wordt gehaald. Maar ook als we op ‘slechts’ 50% winstneming uitkomen, dan doen we het 100 keer beter dan de spaarrekening bij de bank.

Kom eens terug naar deze pagina om vast te stellen dat wij wel weten waarover we het hebben… En laat een (anoniem) bericht achter om te laten weten of je winst hebt kunnen pakken o.b.v. informatie op deze website.

DISCLAIMER: Niets op deze website bevat financieel advies! Het deelt slechts kansen, die je al dan niet hoeft te accepteren. En investeer nooit met geld dat je niet kunt missen!

Leave a Response