Er zijn meerdere redenen waarom jij je zou moeten verdiepen in Crypto valuta. Één van die redenen is het feit dat een recessie onvermijdelijk is. Als je op deze website in de Macro Economie categorie kijkt, dan zie je meerdere blogs die een inkijk geven in onze lokale en globale economie. En dat is niet best!

Het volgend filmpje is geproduceerd door George Gammon in oktober 2019. Dus lang vóórdat de Corona virus bekend was. Hierin beschrijft hij de ingrediënten op basis waarvan hij verwacht dat de aanstaande recessie vele malen zwaarder zal zijn dan de recessie in 2008/2009.

De 5 redenen, waarom de recessie zwaarder worden dan 2009 en die meer op de crisis jaren van de jaren ’30 uit de vorige eeuw lijken zijn:

  1. Derivaten
  2. Schuldenberg
  3. De Economie is nu 100% afhankelijk van de prijzen van ‘assets’
  4. Desinvesteringen
  5. Centrale Bank van Amerika (Federal Reserve) heeft geen wapens meer om het probleem op te lossen. Oneindig bijdrukken van geld en rente verlagingen lossen niets op.

Bereid jezelf op tijd voor

Laat je dus niet wijs maken dat de Corona virus de oorzaak is van de internationale financiële problemen. Het zal eerder de bekende druppel zijn, die de emmer doet overstromen.

Bereid jezelf daarom op tijd voor en onderzoek hoe Crypto jou kan helpen om je geld in waarde te laten toenemen. Je zal het hard nodig hebben! Geen advies, maar Bitcoin zou mijn eerste keuze zijn en daarna zou ik HEX nader onderzoeken. Het risico van niets doen is groter dan het verkennen van je risico’s in Bitcoin en de rest. Verken het met geld dat je kan missen, want garanties krijg je nergens op het gebied van Financiën. Ook niet van onze Overheid!

Leave a Response