Op 21 maart schreef ik nog dat HEX in 30 dagen met 800% in waarde was toegenomen. Ondanks de Corona crisis, die zijn weerslag (koersval!) heeft op alle investeringen – Bitcoin incluis – , gaat HEX door waarover Richard Heart (geestelijke vader van HEX) heeft gezegd dat het de potentie heeft om 10.000x (=1.000.000%!) in waarde toe te nemen t.o.v. de All Time Low.

HEX gaat sinds 18 april 2020 door het dak!

HEX wordt nu al erkend als dé Termijnspaarrekening op de Block Chain. Niet vreemd aangezien je gegarandeerd 20% extra HEX per jaar spaart.

Het mooie is dat de waarde in ETH, BTC of EUR nog eens exponentieel meer zal zijn dan die 20% aan extra HEX.

Vandaag de dag (22-4-2020) is HEX sinds de All Time Low met 6.625% in waarde toegenomen t.o.v. Ethereum. En sinds een week met meer dan 500%!

Sinds All Time Low met 6.625% t.o.v. Ethereum gestegen en sinds een week meer dan 500%!

T.o.v. de Dollar is dat meer dan 4.800% zoals volgend plaatje laat zien.

4.853% winst t.o.v. de US Dollar!

Top 100 munt geworden

HEX is nu tot de top 50 van Crypto munten doorgedrongen. Op coinpaprika.com, die objectiever is dan Coin Market Cap (in handen van Binance), staat HEX inmiddels op de 38ste! plaats. Boven andere interessante munten zoals Qtum, Lisk, 0x, ICON en DigiByte!

In volgend plaatje is te zien dat HEX nu ook over relatief veel liquiditeit ($ 571.000) beschikt en dat de Marketcap nu meer dan $ 197 Miljoen bedraagt!

Afgelopen 24 uur is er zelfs meer dan $ 4 miljoen aan transacties geweest.

In de Top-50 op de 38ste plaats gekomen. Binnen 6 maanden! na de lancering. Dat heeft geen enkele andere Crypto munt voor elkaar gekregen in de afgelopen 3 jaar.

Ben ik nu te laat?

Heb ik nu de boot gemist? Is wat ik nu veel hoor. Omdat ik geen kristallen bol heb kan ik alleen zeggen dat HEX is ontworpen om 10.000x in waarde toe te nemen sinds zijn lancering. Dat is dus 1.000.000%. Aangezien we nu ‘slechts’ op ca 4.800% zitten, hebben we nog wel rek van ca 200x! Dat is 20.000% wat het nog in waarde kan toenemen. Richard Heart heeft altijd gezegd dat zijn indicatie van 10.000x aan de conservatieve kant is aangezien de markt van Termijn Spaarrekeningen vele malen groter is dan aan fysiek geld in omloop is.

Dit is geen financieel advies, maar met de kennis van nu zou ik me nu meer aan HEX durven te wagen dan toen het in december 2019 werd gelanceerd. Want toen was het nog de vraag of HEX wel omarmd zou worden. Die vraag is nu beantwoord!

Hoe kom ik aan HEX?

De goedkoopste manier is om het zelf te ‘minten’. Dus niet kopen op een Exchange! Daar kan je het t.z.t. uiteraard wel verkopen met dikke winst.

De beste manier waarop je aan HEX kunt komen is door de instructies op deze Blog-post op te volgen: Hoe kom ik het goedkoopst aan HEX?

Als dit te moeilijk voor je is dan kan je mijn hulp via Facebook op deze pagina vragen, waarop je mij een persoonlijk bericht kunt sturen. Ik heb een drukke baan, dus hou rekening met 24 uur vertraging in mijn respons:
https://www.facebook.com/VanBijverdienenNaarFinancieelVrij/

Leave a Response