Vandaag bereikte HEX zijn hoogste koers ooit, sinds zijn lancering op 2 december 2019. Om ca 15:00 uur werd de koers van $ 0,00802215 bereikt.

Op 5 januari 2020 was de laagste koers ooit geregistreerd op $ 0,00005664. Ten opzichte van die koers heeft de koers dus 141,634004237288x gedaan, dus 14.163,40% winst opgeleverd!

Op 20 november 2020 zijn alle HEX tokens uitgegeven, wat bij Bitcoin dus nog jaren duurt voordat het totaal aantal van 21 miljoen Bitcoin is uitgegeven.

Wat bepaalt de koers?

Wat bepaalt de koers? Simpel gezegd bepaalt schaarste in grote mate de koers. Hoe minder tokens beschikbaar zijn, des te hoger de koers. Hoe meer tokens op de markt komen, des te lager de koers. Bij Bitcoin bepalen de whales in grote mate de koers. Als zij hun Bitcoin dumpen, dan schieten de koersen naar beneden. Dat veroorzaakt vervolgens angst bij beginnende investeerders die dan ook massaal gaan verkopen. Waardoor de koers nog sneller daalt. Precies dat gebeurde tijdens de COVID-19 dip. De aanleiding toen was natuurlijk, dat Wallstreet niet wilde dat investeerders tijdens de beurs crash in maart 2020 hun toevlucht zouden zoeken in Goud en Bitcoin. Door zowel Bitcoin als Goud te dumpen, vluchtten de zwakke handjes richting de U.S. Dollar.

Koersdalingen van 40-60% werden toen ervaren bij de meeste Crypto. Echter niet met HEX. HEX bleef toen gewoon doorstijgen. Tussen 13 maart en 13 mei met maar liefst met 4.875,20%!

Glazen bol

Uiteraard kunnen we hier geen voorspellingen doen. Ik kan wel mijn verwachtingen delen. Zie het als een soort weersverwachting die uit kan komen of niet.

Ik verwacht dat na de Big Pay Day dat hodlers massaal gaan dumpen om de hoge koers, die rond Big Pay Day wordt verwacht, te kunnen cashen. Wellicht staat de koers op die dag al op $ 0,01. Stel dat dit zo is, dan is het niet ongebruikelijk dat een dip van 80% wordt veroorzaakt. Dat zou betekenen dat de koers dan gaat vallen naar $ 0,002, wat vervolgens een mooi instap- of terugkoop koers is. Ik ga dat 100% zeker doen. We hebben namelijk gezien dat de HEX koers zich snel herstelt. Die koopjesjagers zorgen namelijk weer voor een koersstijging. Als de koers daarna weer op $ 0,01 komt, maak je t.o.v. die terugkoop koers 500% winst!

Hoe ontwikkelt de HEX koers zich?

Ook dit blijft koffiedik kijken, maar met Technische Analyse kunnen we een poging wagen, hoewel we slechts 10 maanden historische data hebben. Maar niet geschoten is altijd mis!

Op basis van de TA lijnen in het volgend plaatje doe ik de volgende koersprognoses: Een koersval na de Big Pay Day naar $ 0,00147224, wat een dip van 85% betekent. Daarna vanaf december verwacht ik weer een licht herstel naar $ 0,00196145, wat een winst van ca 33% betekent t.o.v. de dip. Daarna een zijwaartse beweging richting december, waarna weer een stijging plaats vindt in de eerste 1,5 week van januari 2021 naar een koers van $ 0,00244802, wat een winst van 65% betekent t.o.v. de dip. In februari verwacht ik al een nieuwe All Time High omdat Bitcoin traditioneel piekt en HEX daar ook de vruchten van plukt. De koers die ik dan prognosticeer is $ 0,01751571, wat een gigawinst van ruim 1.000% betekent!

Ten tijde van het publiceren van dit bericht was de HEX koers weer door het dak gegaan en een nieuwe ATH van $ 0,00966951 neergezet!

Neem dit soort prognoses met een flinke korrel zout. De tijd zal leren waar ik mijn Technische Analyses moet bijstellen.

Waarom zal men HEX blijven kopen?

Je kan je ook afvragen waarom men HEX zal blijven kopen. Ik zal in ieder geval HEX blijven gebruiken als hedge tegen de waardevermindering van de Dollar en Euro. Daarnaast zal ik het spaarelement van HEX blijven gebruiken zolang banken niet in staat zijn om de 20% per jaar aan rente, die ik bij HEX krijg, te matchen.

Ik verwacht dat DeFi, Decentrale Finance, op de Block Chainlink heel groot gaat worden en commerciële banken overbodig maakt. Dat gaat zeker gebeuren als Centrale Banken de zogenaamde ‘Central Bank Digital Currency’ zelf aan de man gaan brengen. Zij zullen dan de wallets beschikbaar stellen en die van digitale munten voorzien. Verwar dit niet met Crypto, want Crypto is decentraal bedoeld, waarbij jij bepaalt wat jij met je geld wilt doen en jij de enige eigenaar bent van jouw Crypto sleutels. Met het digitale geld van Centrale Banken moet je maar afwachten hoe Big Brother jouw wallet in de gaten houdt! In theorie kunnen zij restricties aanbrengen m.b.t. jouw uitgavenpatroon. Bijvoorbeeld beletten dat je Crypto koopt. Daarnaast kunnen ze jou belonen als je jouw geld anders besteedt. Maximale manipulatie dus.

Omdat wij onze vrijheden willen behouden denk ik dat velen die uiteindelijk Crypto als hedge tegen de geldontwaarding ontdekken, HEX ook snel zullen vinden omdat HEX bijzonder betaalbaar is zolang de koers onder de $ 10 blijft. De beginnende Crypto investeerder kijkt namelijk naar de waarde per Cryptomunt en vindt Bitcoin op een koers van $ 20.000 te duur, niet wetende dat het ook voor $ 10 aan Bitcoin is aan te schaffen.

Hoe meer mensen snappen hoe HEX werkt, inclusief de boeteverdeling, des te meer mensen gaan het actief gebruiken. Zij snappen dan dat de waardevermeerdering van Crypto niet leidend moet zijn, maar juist de vermeerdering van het aantal Crypto. Waardevermeerdering keer aantalvermeerdering zorgt voor exponentiële toename in waarde.

Daarom verwacht ik dat de 10.000x dat HEX in waarde gaat stijgen heel conservatief is. Als HEX ooit op $ 10 komt, en de koers op Big Pay Day op $ 0,01 staat, dan betekent dat een winst van 1.000x. Op dat moment is HEX 100.000x in waarde toegenomen, wat 10x meer is dan Richard Heart had verwacht dat het in 2,5 jaar zou doen.

Ik heb geen glazen bol, maar vind het aannemelijk dat HEX binnen 5 jaar op $ 10 staat. Daarom stake ik HEX voor 5 jaar en langer, zodat een flinke spaarpot beschikbaar komt als de wereld in een economische depressie is beland die zijn weerga niet kent. Met dank overigens aan COVID-19 of liever gezegd, met dank aan de beïnvloeders achter de schermen die aan deze touwtjes hebben getrokken zodat de wereld als makke lammetjes een nieuw financieel systeem accepteert.

Doe je voordeel tot 19 november 2020

Volg de instructies in de onderstaande link (blog) op om ook in HEX te investeren. Vergeet dan niet je HEX voorbij 20 november 2020 te ‘staken’ (vastzetten). Dan deel je mee in de Big Pay Day bonus die op 20 november 2020 onder de Spaarders (Stakers) wordt verdeeld. Op 31/10/2020 was dit het aantal HEX dat tijdens de Big Pay Day is te verdelen: HEX 183,831 Miljard t.w.v. $ 2.132.439.600 (dus meer dan 2 Miljard Dollar!)

ZO KOM JE HET BESTE AAN HEX

Leave a Response