Als autodidact ben je continu aan het leren en bestuderen. Dat doe je het beste bij de mensen die de kennis al in huis hebben. Niet op school maar bij de experts. Toen ik meehielp bij het bouwen van mijn eigen huis keek ik de ‘kunstjes’ af van de metselaar, timmerman, loodgieter, dakdekker en schilder. Daarna is het gewoon een kwestie van doen.

Met crypto is het niet anders.

Als ik wil weten wat een Crypto is en welke waarde eraan kan worden toegekend, dan ga ik eerst kijken bij de bron. Met betrekking tot Bitcoin was dat natuurlijk de Whitepaper van Satoshi Nakamoto.

Vervolgens bestudeer ik kenners en onderzoekers van het eerste uur. Zo kom ik regelmatig nieuwe experts tegen. Vandaag was dat een combinatie van YouTube influencer “Crypto News Alerts” en via dat kanaal kwam ik weer bij Julio Moreno (@jjcmoreno op Twitter) uit.

Hij had een interessante ‘Analyse’, waarmee hij de volgende Bitcoin Top voorspelt. Het blijkt (ik heb dat niet onderzocht) dat telkens wanneer Bitcoin 10 keer meer waard wordt, dat het is vooraf gegaan van een periode van 100 dagen waarbij de koers boven de vorige All Time High (ATH) is gebleven. Dus toen de Bitcoinkoers 100 dagen boven $ 10 bleef, werd $ 100 als nieuwe ATH mogelijk. Zo is de koers pas op $ 1.000 gekomen, nadat het eerst meer dan 100 dagen op $ 100 bleef. En ook de $ 10.000 werd pas bereikt nadat de koers met minimaal 100 achtereenvolgende dagen boven de $ 1.000 bleef. Dat is dus een bijzondere trend.

$ 100.000 in de huidige cycles?

Op dit moment, 31 oktober 2020, is de koers van Bitcoin (om 14:00 uur CET) $ 13.884 en heeft het eerder op de dag zelfs $ 14.055 aangetikt.

Het volgend plaatje laat zien hoe lang we nu boven de $ 10.000 zijn gebleven.

We zitten vandaag dus 97 dagen achtereenvolgend boven de $ 10.000!

Dus als de koers in de komende 3 dagen boven de $ 10.000 blijft, lijkt het aannemelijk dat de 10X sprong in deze cyclys gaat gebeuren.

PlanB Bitcoin Analist voorspelt ook $ 100.000 in 2021

De man achter de Pseudoniem Plan B is in het dagelijks leven een commodity/asset expert bij een Institutionele Belegger en heeft een Stock to Flow model ontwikkelt voor Bitcoin, dat tot dusver zeer accuraat is gebleken. Waar andere modellen zijn gesneuveld blijft zijn model overeind. Volgens zijn model zal Bitcoin vóór 2022, dus in 2021, de $ 100.000 koers gaan aantikken.

In het Stock to Flow model wordt de $ 100.000 in 2021 al bereikt en zal die top tot ca 2025 aanhouden, waarna weer een piek met factor 10 wordt voorbereid.

Dit model is nog steeds onfeilbaar gebleken. Dus, tenzij het model in de komende jaren alsnog fouten vertoont, gaat Bitcoin vanaf 2026 al richting de $ 1.000.000 per Bitcoin! Nu Apple, die over miljarden dollars aan cash bezit, ook overweegt om Bitcoin aan te schaffen in plaats van het kapitaal in dollars op de balans te laten staan, wordt dat getal van $ 1.000.000 per Bitcoin zeer realistisch. Immers, Apple is momenteel 3 keer meer waard dan ALLE 6.000+ Cryptomunten (incl. Bitcoin) vandaag de dag BIJELKAAR!

Graantje meepikken?

Zou het niet fijn zijn als je even terug kon gaan in de tijd en in 2012 voor $ 1.000 aan Bitcoin had gekocht? Dan was het vandaag ruim 126.000 keer meer waard geweest en zou je $ 126 miljoen aan Bitcoin bezitten.

Die kans hebben we nu met HEX. HEX lijkt in veel opzichten op Bitcoin. Zo is er ook in HEX een schaars voorraad beschikbaar. In tegenstelling tot Bitcoin, wordt in november 2020 al de laatste HEX gemint.

Jij kan die laatste HEX nu voordelig bemachtigen en vóór het verstrijken van de lanceringsperiode op 20 november 2020 je investering in HEX verdubbeld zien. Lees hieronder waarom en hoe.

Lees hier wat de Big Pay Day is, die op 20 november plaats vindt:
BIG PAY DAY (BPD).

En lees hier hoe je aan HEX kunt komen en hoe je het tot en met 20 november kunt vastzetten, waarna de Bonus van ca 100% vrij komt. De lanceringperiode en Big Pay Day is een eenmalige bonus in ruil voor de gezamenlijke marktintroductie van HEX sinds 2 december 2019:
ZO KOM JE AAN HEX EN ZET JE HET VAST

Leave a Response