Testimonials

In de afgelopen periode heb ik een try-out gedaan v.w.b. kennisoverdracht op het gebied van Crypto. Hierbij een greep uit de feedback die ik kreeg op basis waarvan ik besloten heb om Crypto Starter Academy op te starten en de kennis breder te delen.

In 2013 ben ik al gaan investeren in crypto en vanwege niet denken aan een langere termijn investering heb ik uit angst het heel snel weer verkocht. Reinier is iemand die je alles uitlegt. Niet oplegt maar de tips geeft hoe het werkt, niet op quick win maar op long win. Waardoor we de afgelopen jaar ons rendement bijna te hebben verdrievoudigd. En dat in nog geen 2 jaar. Als ik geen geld had gebruikt voor een zakelijke investering was dit bedrag zeker 4x tot 5x gegaan. Dank je wel Reinier, je leert de lessen op de juiste manier waardoor je bewust wordt dat het huidige systeem niet klopt. En mede door jouw kennis en vriendschap bouw ik aan mijn vermogen ❤️

Tibor vdM

Toen Reinier, van Crypto Starter Academy, mij in een vroeg stadium vertelde over HEX (geen advies) had ik geen geld om te investeren, de zaken gingen al minder. Ik besloot er toch wat geld voor vrij te maken en dat heeft me geen windeieren gelegd. Mijn inleg van ca. € 300 is nu 72 x vermeerderd, het laat zich raden dat met die kennis van nu  ik graag wat meer had kunnen investeren al is het einde nog lang niet zoek. De cryptokennis van Reinier is zeer waardevol omdat hij nooit adviseert, alleen ergens op wijst en zeker waarschuwt voor de valkuilen en gevaren. Een nieuwe workshop van Crypto Starter Academy en ik ben er weer bij.

Ron E

Reinier na lange tijd weer gesproken, we kennen elkaar uit het (zakelijk) verleden. Als snel kwam het op crypto munten en ik was nogal afwachtend. Woorden als lastig, moeilijk te begrijpen, hoe zit dat nu. Toch de eerste stappen gezet m.b.v. Reinier, en dan ja gaat de wereld open, als snel de eerste stappen naar meer gezet, de HEX. De workshops en webinar van Reinier zijn een verademing, stap voor stap word je de ‘nieuwe’ wereld ingebracht. En ik kan niet anders zeggen het hele gezin doet nu mee. Door mee te doen onder leiding van Reinier, wordt de wereld van de crypto transparanter en snap je de fundamentals. Kortom een aanrader, gewoon DOEN.

Douwe R

Ik ben erg dankbaar voor het feit dat mijn collega Reinier Muller mij in aanraking heeft gebracht met crypto currency. Ik vond het al leuk om bezig te zijn met geld en beleggen, maar dankzij Reinier heb ik breder kunnen kijken en ben ver buiten mijn comfort zone gegaan. De mogelijkheden zijn talrijk en de perspectieven eindeloos. Een diepe buiging en veel dank aan Reinier die met alle geduld, toewijding en rust het beste uit jezelf naar boven haalt!

Elseleen W-J

Mijn naam is Rita S. Ik ben heel erg tevreden en blij met de geweldige uitleg en support van Reinier (Crypto Starter Academy). Inmiddels heb ik al een rendement van ongeveer  600 %. Dank Reinier!

Rita S

Reinier heeft mij goed geholpen met het wegwijs maken in crypto. Hij heeft een prettige en duidelijke manier van communiceren, hierdoor snap je snel hoe bepaalde zaken werken en heb ik binnen 1 maand een rendement van 80 procent weten te bereiken. Ik zou Reinier dan ook zeker aanbevelen!

Maik V

Door Reinier heb ik veel geleerd over Crypto! Ik wist er niet veel van af maar na de beginnerscursus van Reinier heb ik nu de tools en kennis verkregen om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan.

Alles werd duidelijk uitgelegd en er was genoeg ruimte om vragen te stellen tijdens de cursus. Natuurlijk blijft het een zoektocht, maar voor vragen of advies kan ik altijd bij hem terecht!

Ik zou het iedereen aanraden om de beginnerscursus bij Reinier te volgen en niet te vergeten de vervolgcursus.

Jacob V

Ik als absolute leek op het gebied van Crypto, heb heel veel geleerd in de cursus van Reinier. Ik had geen idee wat ik me erbij voor moest stellen, geen kennis van handelen en geen notie van coins. Inmiddels trade ik zelfstandig met kleine bedragen en heb al een hele leuke winst gemaakt. Langzaam breid ik het nu uit naar andere coins, waaronder HEX en zet ik grotere bedragen in.

Reinier beantwoordt vragen en begeleid je echt. Hij helpt je duidelijkheid te krijgen in de mogelijkheden van crypto. Ook geeft hij nu en dan info en tips, waar je op eigen initiatief en inzicht mee aan de slag kunt.

Wil je gaan investeren in crypto en goed voorbereid hieraan beginnen? Dan is een beginnerscursus bij Reinier absoluut een must. De kosten zijn te verwaarlozen bij de winsten die je kunt behalen.

Jolanda dB

Mede dankzij Reinier ben ik wat bedrevener in crypto, en dan met name het gedeelte buiten de standaard exchanges. Nu nog de “vlieguren” maken. 100% aan te raden.

Ruben S

Via deze weg wil ik graag Reinier Muller bedanken voor de informatie, ondersteuning en tips aangaande de diverse Crypto munten, waaronder HEX, die een belangrijke rol speelt in onze portefeuille.

Dankzij de uitleg van Reinier, al is het mij soms iets te ingewikkeld, komen we er toch steeds weer uit.
We zijn in december 2020 begonnen en hebben nu toch al zo’n 300 % resultaat behaald en dan moeten de HEX nog komen, mede dankzij Reinier dus!
Reinier, dank voor je hulp, geduld en uitleg en ik hoop dat we in dit tempo nog even door kunnen blijven groeien!!!

Michel H

Doe je voordeel mee met deze testimonial. Het wiel hoeft niet iedereen opnieuw uit te vinden en als anderen dat vanwege de expertise voor je kunnen doen maak daar dan gebruik van.
In de aandelen maar nog meer in de cryptowereld moet je je mijns inziens enigszins laten adviseren, tenzij je er zelf 24/7 mee bezig kunt zijn. Parttime traden en winsten willen maken, kan maar is geen garantie. Ik ben met HEXNL in aanraking gekomen via vrienden van ons gezin. Ik zat al langer in de crypto maar met vallen en opstaan vergaarde ik een minimaal vermogen. HEXNL biedt los van de vroege investering in HEX, op tal van andere coins een handvat hoe te handelen. Middels deze kleine community word ik op de hoogte gehouden van het laatste nieuws betreffende coins waar HEXNL zich mee bezig houdt, wordt er advies gegeven over bepaalde handelingen en stappen die gevolgd moeten worden met het oog op vergaren van vermogen.

Uiteindelijk ligt de verantwoordelijkheid bij jezelf en zou je idealiter aan DYOR (do your own research) moeten doen voor er bepaalde (niet terug te draaien) stappen uitgevoerd of beslissingen genomen worden. Waar de één geld verdient verliest de ander. Niemand heeft een glazen bol, maar ik hoop met deze community een langzaam maar steady secundair inkomen te verdienen.
Ik heb er na 6 dikke maanden nog steeds veel vertrouwen in en tracht waar tijd dat toelaat de adviezen op te kunnen en gaan volgen. Dat had ik veel meer moeten doen. Achteraf weet je pas hoe dat uitpakt en realiseer ik me nu ook dat ik dat veel eerder had moeten doen.

Reinier, dank voor je inzet en tijd die je er in steekt. Een handvat in deze harde cryptowereld is een must!

Lukas L

Toen ik via Reinier, van Crypto Starter Academy, de kans kreeg om meer te leren over Crypto greep ik die met beide handen aan. Als student besloot ik enkel geld in te leggen wat ik kon missen en inmiddels zit ik zelfs op een rendement van 300%, veel meer dan ik ooit had verwacht. De kennis van Reinier heeft mij een hoop geholpen als beginnende en onervaren investeerder, sinds hij je graag op weg helpt om zelf verder te kunnen. Ik zie er naar uit om mijn kennis nog veel verder te vergroten met de workshops van Crypto Starter Academy.

Heel erg bedankt.

Tamara C

Ik had minimaal al wat geïnvesteerd in crypto. Niet om te daytraden, maar puur voor de lange termijn. Doe ik nog steeds maar mijn ogen zijn wel geopend door met name Reinier’s kijk op crypto.

Ik heb veel gelezen wat Reinier heeft gecommuniceerd en heb meerdere webinars bijgewoond waarin Reinier uitlegt maar ook laat zien wat er mogelijk is. Het hoe, wat, waar. The Do’s and the Don’ts.

Maar ook kennis gedeeld over Daytraden, de Blockchain, DeFi coins, verschillende type wallets.

Het gebruik van browsers plugins zoals MetaMask, etc.

En het knappe is… Reinier kan je dit in redelijke Jip & Janneke taal uitleggen.

Natuurlijk ga je zo nu en dan de diepte in en moest je echt wel zelf aan de slag tijdens de webinars en workshops, maar die drempel was laag en werd ook telkens lager.

Waarmee ik zeggen wil dat de ‘angst’ voor crypto die ik nog had, helemaal niet meer aanwezig is.

Met dank aan Reinier’s kennis en zijn nuchtere kijk op zaken durf en kan ik mijn crypto zelf regelen en heb ik er volledig grip op.

Weet ook wanneer ik wel en niet moet handelen. Ik weet op welke signalen ik moet letten en wat ik dan moet doen.

Ook daar is geen drempel meer. Gewoon kijken, opletten en handelen. Helemaal te gek.

Sinds mijn start in 2 soorten crypto is mijn portfolio gegroeid naar 8 crypto en heb ik overall meer dan 200% behaald.

Onwijs blij mee en dankbaar voor.

Reinier… dank je wel 🙂

Robert K

Medio 2017 ben ik gestart met crypto. Ik handelde niet maar kocht aan en verkocht. Ik was te veel een emotie koper/verkoper en ivm met gezondheidsomstandigheden was dit geen goede combinatie en ben ik hiermee gestopt. Toen ik hoorde dat Reinier succesvol handelde in crypto en zijn kennis deelde met anderen, heb ik mijn oor te luisteren gelegd bij hem. Hij vertelde hoe hij te werk ging, welke valkuilen je tegen kunt komen en vooral niet bang moet zijn om geduld te hebben. En ik moet zeggen dat het toepassen van zijn werkwijze voor mij zeer succesvol is geweest. Intussen heb ik uitzicht op de aankoop van een huis. Aangezien ik ingestapt ben met een bescheiden kapitaaltje wil dit wel iets zeggen. En dit in ongeveer 2 jaar tijd!

Beatrys B

Via een vriendin hoorde ik van Crypto. Ik vertelde dat het lastig was om de eindjes aan elkaar te knopen en daarbij ook nog te sparen. Zij vertelde dat Reinier Crypto cursussen gaf en dat de cursisten, geen één uitgezonderd, succesvol waren met het vermeerderen van hun ‘vermogen’.

Hoewel mijn omgeving anti-Crypto was heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik voorzichtig met € 100 begonnen. Later iets meer toen ik zag dat ik succes had met de tips en basisregels bij Crypto investering (zoals “gebruik nooit geld dat je je niet kunt veroorloven om kwijt te raken”).

Na ca 14 maanden is de waarde van mijn Crypto portfolio met meer dan 6 keer toegenomen, dank zij Reinier van Crypto Starter Academy!

Dankjewel Reinier. Ik ben er zeer dankbaar voor!

Anja E

Ik sprak Reinier enige tijd geleden over crypto en dat maakte mij heel nieuwsgierig. Toch duurde het nog even voordat ik mij door hem heb laten informeren. Toch spannend vond ik het. Maar door zijn duidelijke en vooral geduldige uitleg en hulp heb ik geïnvesteerd en nu al bijna 130% winst gemaakt. Ik ben heel blij dat Reinier mij hier mee heeft geholpen. 🙏🏼

Herti H

Afgelopen dinsdag de eerste Crypto Introductiecursus van Crypto Starter Academy gevolgd, dus voor het eerst kennisgemaakt met de wereld van crypto en blockchain. Ik vond het erg interessant en de zaken worden heel helder uitgelegd.
Ik ga nu de eerste stappen zetten en heb me inmiddels al ingeschreven voor een verdiepingscursus van Reinier!

Steven K

Als complete noob op het gebied van crypto durfde ik er niet aan te beginnen omdat ik simpelweg niet begreep hoe het werkt. Maar aangespoord door het succes van anderen besloot ik me aan te melden voor de introductiecursus bij Crypto Starter Academy, en daar heb ik geen spijt van. In korte tijd heb ik veel informatie gekregen over crypto, en het vertrouwen om er mee aan de slag te gaan. Inmiddels heb ik 2 coins in mijn wallet en heb ik plezier in het verder verdiepen in de crypto-wereld.

Mounya D

Ik heb de Crypto Introductiecursus van Reinier (Crypto Starter Academy) gevolgd. Een echte eyeopener en daarom een aanrader voor iedereen die denkt aan beleggen in Crypto’s of reeds al enige ervaring heeft opgedaan. De Crypto introductiecursus is goed voorbereid en wordt online op een plezierige manier aangeboden met ruime tijd voor vragen. De kosten van de Crypto introductiecursus zijn elke euro waard!

Pieter Z

Ik kende Reinier (Crypto Starter Academy) nog niet, maar ik las vaak blogs op zijn website (hexnl.nl). Toen ik een kans kreeg om een cursus van hem te volgen, twijfelde ik geen moment. Ik was zeer benieuwd wat hij allemaal te vertellen had en dit is denk ik 1 van de beste keuzes in mijn leven geweest. Reinier is echt een geweldig persoon met zijn hart op de juiste plek. Ik heb nu al zo ontzettend veel geleerd en ik weet nu wat Crypto is en hoe belangrijk het wel niet in de toekomst gaat worden. Deze cursus is eigenlijk echt een must-do voordat je in de cryptowereld duikt. Geloof me, dit is echt iets wat je niet wilt missen. Reinier, ik ben je eeuwig dankbaar.

Skip K

Crypto Starter Academy

Bovenstaande 'testimonials' maken me een beetje verlegen, maar stimuleren mij ook om ermee door te gaan. Ik ben bezig met het opstarten van een nieuw bedrijf waarmee ik het ga aanbieden.

De website staat in de steigers maar ik wil niet wachten totdat die helemaal klaar is. Zeer winstgevende periodes breken namelijk aan m.b.t. de verschillende type Crypto. Vandaar dat ik de 3 cursussen, in de vorm van try-outs, al via deze site met 50% korting ga aanbieden.

Klik op de volgende knop om te zien wat de korting inhoudt en op welke voorwaarden de cursussen worden aangeboden.